0
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Ceviche

Gerechten en verhalen uit de keuken van Sjefietshe

Seger Abels & Rick Swinkels

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€24.99
Description

'Sjefietshe is een sfeervol nieuw bruin café met een keuken die het eetcaféniveau vér achter zich laat.' - Gilles van der Loo, Proefwerk Het Parool (9-)


Toen Seger Abels en Rick Swinkels (met Bas Lammersen en Jordy Wentink) begonnen met Sjefietshe was het gerecht ceviche nog zo onbekend dat velen geholpen moesten worden met de uitspraak van het gerecht. En zo geschiedde. Sje-fiets-he. Ceviche op z'n Amsterdams. Letterlijk.

Wat begon als een pop-uprestaurant is inmiddels uitgegroeid tot de eerste echte cevicheria van Amsterdam. Na een succesvolle start werd Sjefietshe beloond met een 9- in het Parool door Gilles van der Loo en zit de cevicheria op het Amsterdamse hoekje steevast vol. In dit boek geven Abels en Swinkels alle geheimen van hun restaurant prijs - met veel en diverse ceviche-inspiratie en daarnaast heerlijke recepten voor gebakken vis, pulpo, snacks, desserts en de signature cocktails van het restaurant.


'Comfort food van Sjefietshe is precies zoals ik het 't liefste eet. Spannend, fris, geil, vullend en sauzig.' - Freddy Tratlehner (Vjeze Fur)



Seger Abels startte Sjefietshe als pop-uprestaurant naast zijn rol als creatief marketingmanager bij verschillende Amsterdamse hotels om het vervolgens met Bas Lammersen, Jordy Wentink en mede-eigenaar en co-auteur Rick Swinkels om te turnen tot eerste cevicheria van Amsterdam. Zijn liefde voor eten en schrijven werd al eerder gevangen in zijn online magazine Foodini, waar hij schrijft over alles wat met eten, drinken en restaurants te maken heeft. Woordgrapjes als 'Sjefietshe' zijn hem niet vreemd, zoals zijn Instagram-naam doet vermoeden (@segerweten).


Rick Swinkels is naast mede-eigenaar ook de chef van Sjefietshe en heeft samen met zijn team alle receptuur voor het kookboek ontwikkeld.

Specifications
  • Publisher
    Fontaine Uitgevers
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2021
  • Pages
    176
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    247 x 177 x 22 mm
  • Weight
    691 gram
  • EAN
    9789464040418
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€24.99
So Simple

So Simple

Rens Kroes
€33.00
Van Boven in het wild

Van Boven in het wild

Yvette van Boven
€34.99
Proefles

Proefles

Joël Broekaert
€24.99