0

Daytrading voor dummies

Ann C. Logue

Paperback / Sewn | Dutch
 • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
 • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€32.99
Description

Daytrading is zonder twijfel de meest zinderende manier om geld te verdienen. Je hebt slechts drie dingen nodig om te kunnen beginnen: geduld, stalen zenuwen en jouw exemplaar van 'Daytrading voor Dummies'. In begrijpelijke taal laat deze gids je zien hoe daytrading werkt en hoe je dit avontuur begint met het opstellen van een actieplan. Van de klassieke strategiee¨n tot de details van het dagelijks handelen, dit boek geeft je de kennis en het zelfvertrouwen om je hoofd koel te houden, risico's te overzien en belangrijke beslissingen te durven
nemen. De tips en technieken in 'Daytrading voor Dummies' leggen de stevige basis die je nodig hebt om een succesvolle, spannende en bovenal winstgevende carrie`re te beginnen.
Ann C. Logue heeft ruim twaalf jaar ervaring in de financie¨le sector en gaf les in bedrijfskundige administratie aan de Universiteit van Illinois. Ze is financieel auteur en heeft talloze artikelen geschreven over investeren. Ook redigeerde ze publicaties over equity trading en risicomanagement.

Daytrading voor dummies / Ann C. Logue ; met bijdragen van Henk Grundmeijer en Martijn Luijckx ; vertaling [uit het Engels]: Maartje Elsevier Stokmans-van Paradijs; redactie: Martijn van Opbergen. - Amersfoort : BBNC Uitgevers, 2017. - XVII, 342 pagina's: illustraties; 24 cm. In de serie 'Dummies' kon dit boek eigenlijk niet uitblijven. Het is geen studieboek en geen handleiding voor professionele beleggers. Het legt duidelijk uit hoe daytrading werkt, hoe je aan de slag kunt gaan, wat de valkuilen zijn en wat de alternatieven kunnen zijn voor een portefeuille en een carrière als daytrader. Alle hoofdstukken kun je afzonderlijk raadplegen. Daarnaast bevat het boek ook kaders die praktijkvoorbeelden bevatten, om te laten zien hoe sommige beleggingsconcepten werken. Maar voor daytrading is een juiste psychologische instelling nodig: geduldig zijn, besluitvaardig en zelfverzekerd. Dit boek is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws, of eenvoudigweg het rendement op hun beleggingen willen aanvullen met nieuwe daytrade-technieken die het beste bij iemand passen. Kortom, dit boek helpt bij een gedegen voorbereiding. lcoontjes in de marge leiden de lezer door de tekst. Achter in het boek een overzicht van aanvullende bronnen en een register.

Specifications
 • Publisher
  BBNC Uitgevers
 • Translator
  Maartje Elsevier Stokmans-van Paradijs
 • Edition
  1
 • Pub date
  Nov 2016
 • Theme
  Investing
 • Dimensions
  240 x 170 x 21 mm
 • Weight
  601 gram
 • EAN
  9789045353210
 • Product form
  Paperback / Sewn
 • Language
  Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Beleggen in aandelen voor dummies

Beleggen in aandelen voor dummies

Paul Mladjenovic
€32.99
De basis van het beleggen

De basis van het beleggen

Holland Invest
€59.95
Beter beleggen dan de bank

Beter beleggen dan de bank

Fred Hendriks
€15.00
Duurzaam beleggen voor Dummies

Duurzaam beleggen voor Dummies

Jochen Harkema
€19.99