0

De BBQatlas

Julius Jaspers

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€35.00
Description

Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrdiënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië.

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken.

Specifications
  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    Jun 2021
  • Pages
    552
  • Theme
    Food and drink in general
  • Dimensions
    266 x 194 x 50 mm
  • Weight
    2008 gram
  • EAN
    9789048860548
  • Product form
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Samen eten

Samen eten

Jamie Oliver
€32.50
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€21.99
Med

Med

Claudia Roden
€32.00
Flavour

Flavour

Yotam Ottolenghi
€32.00
Ik eet zo graag

Ik eet zo graag

Pascale Naessens
€25.99