0

De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Janneke Vreugdenhil

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€33.99  €25.00
Description

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma's. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder Comfort food, I love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food - waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.

Specifications
  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2020
  • Pages
    496
  • Theme
    Food and drink in general
  • Dimensions
    218 x 162 x 45 mm
  • Weight
    1233 gram
  • EAN
    9789048847341
  • Product form
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Ik eet zo graag

Ik eet zo graag

Pascale Naessens
€25.99
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€21.99
Van Bovens leftovers

Van Bovens leftovers

Yvette van Boven
€29.99
Homakase

Homakase

Oof Verschuren
€34.99
De wereldse bakplaat

De wereldse bakplaat

Rukmini Iyer
€21.99