• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

De Japanse keuken

Tradities, technieken, ingrediënten & recepten

Emi Kazuko & Yasuko Fukuoka

All bindings and editions

  • Paperback

    2022

    €12.50

De Japanse keuken

Tradities, technieken, ingrediënten & recepten

Emi Kazuko & Yasuko Fukuoka

Paperback | Dutch
  • Ordered on working days before 16h, dispatched the same day
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€12.50
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Nergens ter wereld beleeft men meer plezier aan de bereiding en presentatie van voedsel dan in Japan. In de Japanse keuken ligt de nadruk op het gebruik van natuurlijke ingrediënten, eenvoud en oog voor detail. De Japanse filosofie komt al eeuwenlang tot uiting in de bereiding, presentatie en waardering van eten. Bij de bereiding staan de natuurlijke smaak en textuur van de ingrediënten voorop. Gerechten weerspiegelen de seizoenen en de in Japan zo belangrijke feestdagen. In dit boek worden de verschillende – soms specifiek Japanse – voedingsmiddelen stuk voor stuk onder de loep genomen. De duidelijke teksten en informatieve foto’s lichten de grondbeginselen van de technieken, de apparatuur en het keukengerei toe. EMI KAZUKO is een toonaangevend schrijfster en journaliste. Ze schrijft in het Engels en Japans en heeft verschillende kookboeken op haar naam staan. Ook publiceerde ze artikelen en tijdschriften als Condé Nast Traveller en The Eyewitness Travel Guide to Japan en werkte ze mee aan programma’s voor de Britse radio 4 en de BBC World Service. YASUKO FUKUOKA is geboren in Tokio waar ze en succesvol muzikante en componiste is. Tijdens haar talrijke tournees door Japan leerde ze de regionale keuken kennen en waarderen. Deze herdruk is verschenen in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.

Specifications

  • Publisher
    Veltman Uitgevers B.V.
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2022
  • Pages
    256
  • Theme
    General cookery and recipes
  • Dimensions
    283 x 221 x 16 mm
  • Weight
    1084 gram
  • EAN
    9789048320509
  • Paperback
    Paperback
  • Language
    Dutch

related products

REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€32.50
Dé bakplaat

Dé bakplaat

Rukmini Iyer
€19.99
Noodles 101

Noodles 101

Thomas Drinkenburg
€22.99
Taco's

Taco's

Sandra Mahut
€11.99