• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

De vega atlas

In 160 vega(n) recepten de wereld rond

Isabel Boerdam

De vega atlas

In 160 vega(n) recepten de wereld rond

Isabel Boerdam

Hardback / bound | Dutch
  • out of stock
€35.00
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Isabel Boerdam lanceerde in 2013 haar food & lifestyle blog De Hippe Vegetariër, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige platform voor vegetariërs. Een echte inspiratiebron voor vegetariërs, flexitariërs en foodies. Hier laat Isabel zien dat vegetarisch eten beslist niet saai, smakeloos of ingewikkeld is maar juist verrassend, smaakvol en heel eenvoudig. In 2018 startte Isabel de Nationale Week Zonder Vlees, een jaarlijks terugkerende campagne om een dagje minder vlees het nieuwe normaal te maken in Nederland. Na De Hippe Vegetariër is Vegabijbel haar tweede vegetarische kookboek.

In De vega atlas laat Isabel Boerdam je in meer dan 160 toegankelijke recepten zien hoe divers de vega(n) keuken is, waar dan ook ter wereld. Laat je verrassen door onbekende ingrediënten, kruiden en specerijen. Proef wat alle wereldkeukens te bieden hebben en sta versteld van de mogelijkheden!

Waar de Nederlandse keuken van oudsher bekend staat om de drie-eenheid aardappelen, groenten en vlees, zie je dat de vegetarische keuken in andere landen juist geworteld is in de cultuur. Daar kennen ze het begrip 'vleesvervanger' niet, wordt 'vegan' niet beschouwd als modern verschijnsel en is het de normaalste zaak van de wereld om een maaltijd op tafel te toveren met alles wat de natuur te bieden heeft. Die keukens krijgen in De vega atlas de volle aandacht.

Maar ook de keukens en gerechten waarin vlees of vis niet weg te denken lijken te zijn, komen in dit boek volop aan bod. We gieten klassiekers in een eigentijds vegetarisch jasje met een charmante knipoog naar het origineel. Denk aan gerechten als jackfruit-rendang, geen-rendierstoof en Turkse pides met walnotengehakt. En wat dacht je van Biet Wellington of een patatje stoofzwam? Dat is het mooie aan de vega-keuken: het kan altijd.

Kook en reis je mee?

Specifications

  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    Mar 2022
  • Pages
    376
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • EAN
    9789048861446
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€34.99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€34.99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99