• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

De zilveren Lepel voor kinderen

De lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf!

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2021

    €27.99

De zilveren Lepel voor kinderen

De lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf!

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • Not in stock in our shop
€27.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

'Heb je ook een kleine Jamie Oliver, Donna Hay of Ottolenghi in huis? Dan is dit boek echt een aanrader. Smakelijke, volwassen gerechten waar jong en oud van zullen smullen.' trotsemoeders.nl

Een 'volwassen' Italiaans kinderkookboek

Na het wereldwijde succes van de eerste editie van De Zilveren Lepel voor kinderenen ter gelegenheid van het tienjarig jubileum is er nu een volledig herziene uitgave van dit 'volwassen' kinderkookboek voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Het boek bevat 42 authentieke, regionale Italiaanse recepten uit de klassieke Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel, speciaal geselecteerd en aangepast voor kinderen.

Zelf pasta of pizza maken? Een heerlijke salade, een frittata of misschien bosvruchtensorbetijs en een sinaasappeltaart? In overzichtelijke stappen kom je, begeleid door heel veel illustraties, tot de meest heerlijke en verantwoorde gerechten.

  • Snelle, gemakkelijke en gezonde gerechten
  • Stap voor stap beschreven, in heldere taal zonder moeilijke woorden
  • Honderden illustraties die de uitleg van de bereidingswijze ondersteunen
  • Foto's van alle gerechten
  • Met extra tips over veilig koken, en duidelijke uitleg van snijtechnieken

'Een prettig nuchter kinderkookboek voor kleine Italofielen. Leuk vormgegeven en zeer toegankelijk. Alle basics – van "hoe gebruik je een dunschiller" en "hoe breek je een ei" tot "hoe spreek je prosciutto uit (pro-sjoe-to)" – worden helder uitgelegd. Hierna volgen ruim veertig klassieke recepten, waaronder eentje voor vers pastadeeg waar ook volwassenen hun voordeel mee zouden kunnen doen.' Janneke Vreugdenhil – NRC

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    6
  • Pub date
    Mar 2021
  • Pages
    192
  • Theme
    Cookbooks (<12 years)
  • Dimensions
    278 x 215 x 26 mm
  • Weight
    1024 gram
  • EAN
    9789000377138
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products