• No shipping costs from € 15, -
 • Lists and tips from our own specialists
 • Possibility of ordering without an account
 • No shipping costs from € 15, -
 • Lists and tips from our own specialists
 • Possibility of ordering without an account

Fjalor Frazeologjik Frëngjisht-Shqip

Eshref , Ymeri & Sefulla , Kata

Fjalor Frazeologjik Frëngjisht-Shqip
Fjalor Frazeologjik Frëngjisht-Shqip

Fjalor Frazeologjik Frëngjisht-Shqip

Eshref , Ymeri & Sefulla , Kata

Paperback / Sewn | Albanian
 • Available. Delivery time is 17 working day (s).
 • Not in stock in our shop
€98.90
 • From €15,- no shipping costs.
 • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Vepra ¿Fjalor frazeologjik frëngjisht-shqip", që po u jepet në dorë lëvruesve dhe studiuesve të shqipes, vjen pas një vargu fjalorësh frazeologjikë dygjuhësh të prof. dr. Eshref Ymerit ne bashkëpunim me Sefulla Kata. Ky fjalor i ri me 40.200 zëra - më i madhi i këtij lloji për frengjishten - paraqet në mënyrë më të plotë pasurinë frazeologjike frëngjisht-shqip. . Ai përbën një vepër monumentale për frazeologjinë që shënon kurorëzimin e punës shumë -vjeçare të autorëve në këtë fushë.

Prof. Dr. Eshref Ymeri, lindur më 25 Dhjetor 1938. Ai është një personalitet dhe individualitet i veçantë i kulturës kombëtare, një erudit që ka dhënë vlera të pallogaritshme në fushën e gjuhësisë, të përkthimtarisë dhe të publicistikës. Është autor bashkëkohor që ka vënë një gur të rëndë në kolanën e artë të kulturës kombëtare. 

Specifications

 • Publisher
  GlobeEdit
 • Pub date
  May 2023
 • Pages
  440
 • Theme
  Educational equipment and technology, computer-aided learning (CAL)
 • Dimensions
  220 x 150 x 27 mm
 • Weight
  673 gram
 • EAN
  9786200649515
 • Paperback / Sewn
  Paperback / Sewn
 • Language
  Albanian

related products

Online trainen

Online trainen

Karin de Galan
€29.50
Basiscursus PHP7 en MySQL

Basiscursus PHP7 en MySQL

Victor Peters
€35.50
Basiscursus Powerpoint 2016

Basiscursus Powerpoint 2016

Saskia Jacobsen
€29.50
Basiscursus excel 2016

Basiscursus excel 2016

Jolanda Toet
€29.50