0

Gesigneerd exemplaar De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Janneke Vreugdenhil

Hardback / bound | Dutch
  • out of stock
€33.99
Description

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma's. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder Comfort food, I love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food - waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.

Specifications
  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2020
  • Pages
    496
  • Theme
    Basic cookbooks
  • Dimensions
    162 x 218 x 45 mm
  • Weight
    1230 gram
  • EAN
    2000000027449
  • Product form
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Parwana

Parwana

Durkhanai Ayubi
€27.99
Mi casa Peru

Mi casa Peru

Katinka Lansink Dodero
€25.00
Comida Mexicana

Comida Mexicana

Rosa Cienfuegos
€25.95
Eten als de beste!

Eten als de beste!

Hugh Fearnley-Whittingstall
€27.99