• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Handboek patisserie

Alle regels van de kunst in de praktijk

Ferrandi

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2022

    €75.00

Handboek patisserie

Alle regels van de kunst in de praktijk

Ferrandi

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 16h, dispatched the same day
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€75.00
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

• 235 RECEPTEN • 1500 TECHNIEKEN EN HANDELINGEN • STAP-VOOR-STAPINSTRUCTIES EN -FOTO’S • RECEPTEN IN DRIE MOEILIJKHEIDSGRADEN • SCHITTERENDE FOTOGRAFIE Tarte tatin, macarons, chocoladetruffels, briochebrood, kattentongen, appelbeignets, cheesecake, meringues, petitfours, crème brûlée en heel veel meer. Een mooi stuk patisserie – van een luchtige croissant in de ochtend tot een frambozen-macaron of een gelaagde Opéra-taart – zorgt altijd voor de grande finale na een geslaagde maaltijd. 1500 TECHNIEKEN Leer hoe je gebak, taarten, crèmes, desserts, koekjes, ijs en confituren maakt met behulp van de instructies die in dit boek stap voor stap worden weergegeven. De ervaren chefs van de meester-banketbakkersopleiding Ferrandi uit Parijs nemen je bij de hand. 235 KLASSIEKE RECEPTEN Of je nu een fijnproever bent of slechts een liefhebber van lekker eten, met dit zeer complete Handboek patisserie kun je meteen aan de slag. De specialisten die dit boek samenstelden strooien gul met tips en tricks voor een perfect resultaat en leggen je ook uit waarom het soms fout gaat, en wat je daaraan kunt doen. Uniek aan dit boek is de variatie in moeilijkheidsgraad. Je kunt een makkelijke appeltaart bakken – het basisrecept – of je geeft je helemaal over aan de appeltaart zoals de top-patissier die creëert.

Specifications

  • Publisher
    Sterck & De Vreese
  • Edition
    1
  • Pub date
    Sep 2022
  • Pages
    656
  • Theme
    General cookery and recipes
  • Dimensions
    303 x 258 x 57 mm
  • Weight
    4266 gram
  • EAN
    9789056159313
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Brutto

Brutto

Russell Norman
€34.99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Budget Vegan in 30 minuten

Budget Vegan in 30 minuten

Saskia Sidey
€16.50
Superfit

Superfit

Fern Green
€19.99
Het gezonde slowcooker boek

Het gezonde slowcooker boek

Nathan Anthony
€18.99