• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Hommage

50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen

Sergio Herman

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2022

    €32.50

Hommage

50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen

Sergio Herman

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€32.50
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)


De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.

In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureelhistorische achtergrondverhalen.



Sergio Herman is chef-kok, culinair ondernemer en de man achter diverse sterrenrestaurants, waaronder Le Pristine, AIRrepublic, Blueness en Pure C, en medeoprichter van Frites Atelier. Velen kennen hem van zijn tijd bij Oud Sluis, waarvoor hij drie Michelinsterren bemachtigde. Herman staat bekend om zijn feilloze gevoel voor smaak en schoonheid en zijn liefde voor Zeeland. Ondanks zijn constante hang naar vernieuwing, vormt de klassieke keuken altijd de basis van zijn creaties. Hij maakte diverse succesvolle kookboeken, tv-programma’s en heeft een eigen servieslijn die wereldwijd wordt verkocht.

Specifications

  • Publisher
    Nijgh & Van Ditmar
  • Edition
    1
  • Pub date
    Sep 2022
  • Pages
    256
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    259 x 205 x 28 mm
  • Weight
    989 gram
  • EAN
    9789038811420
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Het ramadan kookboek

Het ramadan kookboek

Mounir Toub
€27.50
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Het gezonde slowcooker boek

Het gezonde slowcooker boek

Nathan Anthony
€18.99
Superfit

Superfit

Fern Green
€19.99
Het ultieme slowcooker kookboek

Het ultieme slowcooker kookboek

Clare Andrews
€16.99
Het slowcookerboek

Het slowcookerboek

Sabine Koning
€21.99