• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Indorock

Indonesische smaken in een nieuwe jas

Vanja van der Leeden & Remko Kraaijeveld

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2019

    €39.99

Indorock

Indonesische smaken in een nieuwe jas

Vanja van der Leeden & Remko Kraaijeveld

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€39.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

‘Een pittige liefdesbetuiging aan Indonesië, vol met verrassende fusiongerechten zoals Balinese porchetta en romige jackfruitcury – eenmaal geproefd wil je meer. De authentiek Indonesische keuken krijgt met INDOROCK een smakelijke opfrisbeurt.’ – ELLE Eten ‘De eeuwenoude Indische keuken is beïnvloed door vele keukens, waaronder de Portugese, Nederlandse, Chinese, Indiase, Britse en Franse. Juist dit gemengde karakter van de Indische keuken maakt dat de kok als geen ander de richting bepaalt. Waar de ene kok teruggrijpt op oude familierecepten, is de ander op zoek naar nieuwe combinaties. Vanja van der Leeden hoort tot die laatste school. Bij de recepten in dit boek heeft zij zich laten leiden door culinaire creativiteit en de wens de gerechten net zo knallend in beeld te brengen als ze smaken. Wat een schitterend boek.’ – Florine Koning, samensteller van ‘De Indische Keuken, een wereldkeuken’, een tentoonstelling van Stichting Tong Tong (2019)

‘INDOROCK is als goeie rendang: ramvol pit, kruiden en een tikkie smeuïg.’ – Laura de Grave, Leesmagazine Bol.com

‘Vanja is een artiest in de keuken. Elk recept dat ik van haar kookte is een vaste geworden op mijn repertoire. Dit boek spat uit elkaar van liefde: haar persoonlijke verhaal over haar ontdekking van de liefde voor de Indokeuken, haar waanzinnige interpretatie ervan waardoor je in elke hap die liefde binnenkrijgt en haar grote liefde Remko legde dit allemaal zo bloedmooi vast, waardoor dit voor mij een van de bijzonderste boeken van het jaar geworden is. Wat heb ik hier op gewacht. Bravo!’ – Yvette van Boven, tv-presentator en kookboekenauteur

‘Aan de Indische keuken kleefde altijd een randje chin-ind en nasi rames. Dit boek van Vanja van der Leeden verandert dat in een rauw randje rock.’ – Meneer Wateetons, food writer

‘Vanja is de Lady Gaga van de kookwereld. Jarenlang heeft ze alle instrumenten van de keuken leren spelen in de schaduw. Ze is een ongenadig goede kok, foodstyliste en receptontwikkelaar. In INDOROCK heeft ze eindelijk haar geluid en stem gevonden. Het is haar bloedgroep en levensverhaal vertaald in een kookboek. Het is de Indokeuken 2.0, puur en vol liefde. Wat mij betreft nu al de culi-hit van dit jaar.’ – Miljuschka Witzenhausen, tv-presentatrice en kookboekenauteur



Vanja van der Leeden is culinair schrijver, en food stylist met een achtergrond als professioneel kok. Zij schrijft voor onder andere Elle Eten. De laatste jaren is Vanja zich meer gaan verdiepen in haar Indonesische roots.

Specifications

  • Publisher
    Nijgh & Van Ditmar
  • Edition
    1
  • Pub date
    Sep 2019
  • Pages
    328
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    280 x 202 x 35 mm
  • Weight
    1557 gram
  • EAN
    9789038806761
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€34.99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Het ramadan kookboek

Het ramadan kookboek

Mounir Toub
€27.50
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99