• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Japan - het vegetarische kookboek

250 vegetarische recepten uit de Japanse keuken

Nancy Singleton Hachisu

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2023

    €49.99

Japan - het vegetarische kookboek

250 vegetarische recepten uit de Japanse keuken

Nancy Singleton Hachisu

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€49.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

De ultieme collectie van 250 vegetarische recepten uit de Japanse keuken

Japan - het vegetarische kookboek laat de elegante eenvoud zien van de Japanse vegetarische keuken. De recepten zijn ingedeeld naar bereidingswijze en met verse ingrediënten van het seizoen bereid. Zowel de prachtige fotografie als de recepten reflecteren de bewuste aandacht en waardering van de Japanse keuken voor de natuur.

Nancy Singleton Hachisu is dé culinaire autoriteit en laat zien hoe je de unieke smaken van de Japanse keuken ook thuis op tafel kunt zetten. Daarnaast deelt ze haar expertise over Japanse ingrediënten en de cultuur, rituelen en tradities van deze uitzonderlijke keuken.

Nancy Singleton Hachisu werd geboren in Californië en woont met haar Japanse echtgenoot op een boerderij in de provincie Saitama. Ze schreef vier boeken, waaronder Japan: het kookboek en droeg bij aan The Art of Eating, Saveur, Food & Wine, National Geographic Food, en BBC Travel. Hachisu was ook te zien in de ‘Salt’ aflevering van de bekende Netflix-serie Salt Fat Acid Heat, van Samin Nosrat, haar boek Zout, vet, zuur, hitte verscheen eerder succesvol bij Spectrum.



Nancy Singleton Hachisu werd geboren in Californië en woont met haar Japanse echtgenoot op een boerderij in de provincie Saitama. Ze schreef vier boeken, waaronder Japan: het kookboek en droeg bij aan The Art of Eating, Saveur, Food & Wine, National Geographic Food, en BBC Travel. Hachisu was ook te zien in de ‘Salt’ aflevering van de bekende Netflix-serie Salt Fat Acid Heat, van Samin Nosrat, haar boek Zout, vet, zuur, hitte verscheen eerder succesvol bij Spectrum.

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2023
  • Pages
    368
  • Theme
    Vegetarian Cookery and vegetarianism
  • Dimensions
    277 x 187 x 36 mm
  • Weight
    1414 gram
  • EAN
    9789000389971
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Koken met Karin: vega zónder pakjes & zakjes

Koken met Karin: vega zónder pakjes & zakjes

Karin Luiten
€26.99  €20.99
Radilicious

Radilicious

Frank Fol
€64.99
Gek op groenten!

Gek op groenten!

Eveline Versluys
€29.90
The Green Kitchen Quick & Slow

The Green Kitchen Quick & Slow

David Frenkiel
€27.99  €20.99
Vegabijbel

Vegabijbel

Isabel Boerdam
€33.99