0

JapanEasy

Klassieke & moderne Japanse gerechten om thuis te maken

Tim Anderson

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€25.99
Description

Sushi, yakitori, ramen: Japans eten maakt je gelukkig!

Een kom verwarmende misosoep, spicy tuna sushi-rolls, knapperige tempura en een bord vol klassieke ramen. Geef het maar toe: je bent dol op Japans eten. Maar je denkt dat het te moeilijk is om het thuis zelf klaar te maken.

JapanEasy laat je juist de eenvoud van Japans koken zien. Geen ingewikkelde kooktechnieken, zeldzame ingrediënten (het meeste haal je gewoon bij de supermarkt) of urenlang gepruttel. Je begint met een aantal basissauzen en marinades, die vrijwel elk gerecht al een Japans tintje geven. Daarna ga je verder met geliefde Japanse gerechten: van sushi tot ramen en van yakitori tot tempura. De recepten worden duidelijk uitgelegd en zijn nooit moeilijk, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Als je op zoek bent naar leuke, simpele en overheerlijk Japanse gerechten, dan is JapanEasy jouw boek!

De Amerikaan Tim Anderson won MasterChef UK in 2011, woont in Londen met zijn Britse vrouw, woonde in Japan en studeerde Japanse voedingscultuur. Hij werkt als freelance chef-kok, culinair schrijver en adviseur. Hij presenteert de radioshow The Kitchen Cabinet en Jamie Olivers Food- and Drinks Tube en treedt op bij verschillende foodfestivals en podia. Tim is daarnaast succesauteur en eigenaar van het Londense restaurant Nanban.



De Amerikaan Tim Anderson won MasterChef UK in 2011, woont in Londen met zijn Britse vrouw, woonde in Japan en studeerde Japanse voedingscultuur. Hij werkt als freelance chef-kok, culinair schrijver en adviseur. Hij presenteert de radioshow The Kitchen Cabinet en Jamie Olivers Food- and Drinks Tube en treedt op bij verschillende foodfestivals en podia. Tim is daarnaast succesauteur en eigenaar van het Londense restaurant Nanban.

Specifications
  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2018
  • Pages
    224
  • Theme
    Basic cookbooks
  • Dimensions
    257 x 198 x 28 mm
  • Weight
    965 gram
  • EAN
    9789000361236
  • Product form
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

License to grill

License to grill

Sam Brooks
€4.99
Zin om te bakken

Zin om te bakken

Trish Deseine
€24.95
Het onmisbare kookboek voor mannen

Het onmisbare kookboek voor mannen

Valerie DOUSSET
€19.95
Soulfood & Spaghetti

Soulfood & Spaghetti

Jurino Ignacio
€23.95