• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

All bindings and editions

E-book
| Dutch | Digital watermarking
  • Available. Download direct.
€14.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'
De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.



Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'derde kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Specifications

  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    May 2022
  • Pages
    535
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • EAN
    9789048862610
  • E-boek
    E-boek
  • Language
    Dutch
  • Protection
    Digital watermarking

related products

De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€25.99
Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€23.95
We love groente

We love groente

Janneke Vreugdenhil
€29.99