• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2018

    €10.00
Hardback / bound | Dutch
  • out of stock
€10.00
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

spies het aan een spies!

Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté - iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten.

Rooster die kip en gril die ananas! Of het nu gaat om Geroosterde bloemkool met tahindressing, Marokkaans gekruid lam, Harissasardines of Portugese espetada, deze malse spiesen, spannende sauzen en heerlijke platbroden transformeren de simpele kebab tot iets geheel nieuws.

Specifications

  • Publisher
    Veltman Uitgevers B.V.
  • Edition
    1
  • Pub date
    Mar 2018
  • Pages
    176
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    219 x 168 x 24 mm
  • Weight
    645 gram
  • EAN
    9789048315833
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€25.99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€34.99
Dé bakplaat

Dé bakplaat

Rukmini Iyer
€19.99
Patisserie Coucou

Patisserie Coucou

Enzo Pérès-Labourdette
€38.99