• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Koken zonder recept

Een duurzame methode voor het inkopen, bereiden en bewaren van eten

Gilles van der Loo

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2022

    €29.99

Koken zonder recept

Een duurzame methode voor het inkopen, bereiden en bewaren van eten

Gilles van der Loo

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€29.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Met Koken zonder recept wil Gilles van der Loo zijn lezers op weg helpen naar een nieuwe manier van denken over het inkopen, opslaan, voorbereiden, koken, restverwerken en bewaren van eten. Hij laat zien hoe je kostenefficiënt met onbewerkte producten aan de slag kunt op een manier die relatief weinig tijd kost en veel ruimte laat voor creativiteit. Je gaat dus goedkoper en gezonder eten, kookt met meer plezier en belast onze planeet minder.

Gilles beweegt weg van het receptgedreven inkopen vóór en maken ván specifieke gerechten, en wil laten zien hoe je kunt leren koken met wat er ís. Centraal in zijn aanpak is door de week heen koken: groot inkopen en met plezier voorbereiden op een dag dat je daarvoor de ruimte hebt, zodat je op andere weekdagen een geweldige maaltijd op tafel zet in minder tijd dan het je zou kosten om langs de supermarkt te gaan.

Gilles van der Loo studeerde af als klinisch psycholoog, werkte twintig jaar in alle denkbare functies in de Amsterdamse horeca en debuteerde in 2010 als literair schrijver. Sindsdien publiceert hij verhalen en romans, die lovend worden ontvangen en meerdere keren genomineerd werden voor grote prijzen. Van 2018 tot 2021 schreef Gilles de illustere culinaire recensierubriek ‘Proefwerk’ voor Het Parool, de krant waar hij tegenwoordig nog aan verbonden is als journalist.

Specifications

  • Publisher
    Nijgh & Van Ditmar
  • Edition
    1
  • Pub date
    Nov 2022
  • Pages
    256
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    236 x 191 x 26 mm
  • Weight
    836 gram
  • EAN
    9789038810690
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Gezonde darmen

Gezonde darmen

Annemieke Jansen
€22.99