• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Mari plukt de dag

in 4 seizoenen, 607 recepten en 1001 tips en trucs

Mari Maris

All bindings and editions

Mari plukt de dag

in 4 seizoenen, 607 recepten en 1001 tips en trucs

Mari Maris

E-book
| Dutch | Digital watermarking
  • Available. Download direct.
€14.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Alles wat we eten heeft een verhaal, daarom is dit meer dan een kookboek. Het beantwoordt heus niet al uw vragen, maar in elk geval wel die ene vraag die ons allemaal bezighoudt: wat eten we vandaag? Die beantwoord ik met elke dag een maaltje zoals ik dat eet. Geplukt uit de tuin, die van de buren of het bos. Zo eet ik vanzelf met de seizoenen mee. Niet omdat het hip is, maar omdat verse spullen zonder reisverleden simpelweg het lekkerst zijn.

En als die verse spullen dan ook nog zonder al te veel gedoe tot een maaltje verwerkt kunnen worden, is dat wel zo fijn. Daarom heb ik alle handigheidjes en weetjes die ik als kok door de jaren heen heb opgepikt, verzameld in dit boek. Hoe je kunt ingrijpen als de mayonaise schift, hoe je met een paar druppels water korrelig deeg soepel maakt, hoe je in één beweging een luchtig bergje sla opmaakt; voor mij gedachteloze handelingen die voor beginnende koks lang niet zo vanzelfsprekend zijn.

Hetzelfde deed ik met tips en trucs die ik in de loop der jaren oogstte in de tuin: wat je wanneer zaait, hoe je een kiemplantje herkent, bonenrekken bouwt of woelrattten uit de tuin houdt.

Soms vergeet ik het haast, maar behalve gekookt en getuinierd moet er natuurlijk ook ontbeten, geluncht, geborreld, gedronken, geoogst, gejamd, gezuurd, gerookt, gedroogd, gepekeld, gevloekt en gelachen worden. Geleefd, kortom. Liefst zo smakelijk mogelijk en zonder te veel vraagtekens.

Specifications

  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2017
  • Pages
    850
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • EAN
    9789048838882
  • E-boek
    E-boek
  • Language
    Dutch
  • Protection
    Digital watermarking

related products

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€34.99
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99