• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Naakte chefs

het leven van 34 sterrenkoks

R. Bergevoet

Naakte chefs
Naakte chefs

All bindings and editions

  • Paperback

    2010

    €14.95

Naakte chefs

het leven van 34 sterrenkoks

R. Bergevoet

Paperback | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • Not in stock in our shop
€14.95
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Ze hebben Nederland op de culinaire wereldkaart gezet, maar de tol die ze daarvoor betalen is hoog. Anders dan de tv en de bladen vaak laten zien, is het leven van de grootste koks van ons land geen glitter en glamour.

Het unieke boek Naakte Chefs is een bundeling van 34 openhartige interviews met Nederlandse sterrenkoks over hun hectische leven in de keuken. In Naakte Chefs worden de grootste chefs van ons land ontdaan van de glamour die hen omringt. De 34 sterrenchefs vertellen onverbloemd over de enorme stress die het hebben van een Michelin-ster met zich meebrengt, over hun ijdelheid en over het lichamelijk verval als gevolg van hun loodzware vak.

Wie op zoek is naar mooie gerechten en recepturen, zal dit boek tevergeefs doorbladeren.
Als extraatje geven de geïnterviewde chefs wel hun tien favoriete restaurants prijs. Het resultaat is een bijzondere lijst van 340 lievelingsadressen achter in het boek.

Citaten uit het boek
Een week kun je op je tenen lopen, een maand misschien ook nog wel. Maar vroeg of laat stort je in. Karl van Baggem, De Hoefslag, Bosch en Duin (*);
Toen we een open keuken kregen, schrok ik me de pleuris. Er zitten wel gasten op je vingers te kijken. Johan van Groeninge, Avant Garde, Eindhoven (*);
Ik ben ijdel genoeg om aan de botox te gaan. Jacob Jan Boerma, De Leest,
Vaassen (**);
Op de koksopleiding was ik een van de zwaksten van de klas. Ik kon niks. Sergio Herman, Oud Sluis, Sluis (***).

Geïnterviewde chefs (op alfabet)
Karl van Baggem, Soenil Bahadoer, Ron Blaauw, Jonnie Boer, Jacob Jan Boerma, Nico Boreas, Jannis Brevet, Paul van de Bunt, André van Doorn, Francois Geurds, Gerrit Greveling, Johan van Groeninge, John Halvemaan, Sergio Herman, Toine Hermsen, Marcel van der Kleijn, Onno Kokmeijer, Martin Kruithof, Niven Kunz, Erik van Loo, Otto Nijenhuis, Akira Oshima, Raymond Prinsen, Roger Rassin, Margo Reuten, Mario Ridder, Lucas Rive, Moshik Roth, Henk Savelberg, Jon Sistermans, Eric Swaghoven, Joost Verhoeven, Thorvald de Winter, Hans van Wolde.

Het boek is gedrukt op prachtig papier van hoogwaardige kwaliteit en heeft de bijzondere afmeting van 22 x 22 cm.



Specifications

  • Publisher
    LNRS Data Services B.V
  • Edition
    1
  • Pub date
    Nov 2010
  • Pages
    83
  • Theme
    Gift books
  • Dimensions
    228 x 224 x 14 mm
  • Weight
    514 gram
  • EAN
    9789062287802
  • Paperback
    Paperback
  • Language
    Dutch

related products

Everything I Know About Love

Everything I Know About Love

Dolly Alderton
€14.50
Door jou, mam

Door jou, mam

Kobi Yamada
€15.00
Later lachen we erom

Later lachen we erom

Lars van der Werf
€12.99
Ikigai

Ikigai

Francesc Miralles
€16.99