• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Over rot 2.0

het geactualiseerde handboek voor fermenteren

Meneer Wateetons

All bindings and editions

Over rot 2.0

het geactualiseerde handboek voor fermenteren

Meneer Wateetons

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€32.50
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Must have: geactualiseerde editie van 'Over Rot'. Hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren is geactualiseerd. 'Over Rot 2.0' bevat tientallen nieuwe recepten, feitjes en weetjes, gaat dieper in op de culinaire toepasbaarheid van je gefermenteerde producten, en bevat een volledig nieuw katern met een overzicht van fermentatietechnieken uit alle delen van de wereld. Met maar liefst 400 pagina's bevat het 25% meer informatie! Kom alles te weten over het fermenteren van groenten, vlees, vis, bonen, granen en zuivel. Meneer Wateetons neemt je stap voor stap én met humor mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. Zonder dat we erbij stil staan, eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt bij het ontbijt, koffie op het werk, botterhammen met kaas bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje. 'Over Rot 2.0' is het resultaat van gedegen onderzoek en eindeloos uitproberen, en beschrijft alle facetten van fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en laat je ontdekken hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan met fermenteren. Brouw je eigen bier, cider of wijn en leer Thaise vissaus, Japanse miso of Finse viili-yoghurt bereiden. De mogelijk zijn eindeloos. Uiteraard is er veel aandacht voor veiligheidsmaatregelen, leer je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatiebenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet. Met originele en smakelijke receptuur is deze geactualiseerde editie meer dan compleet.

Specifications

  • Publisher
    Good Cook B.V.
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2019
  • Pages
    400
  • Theme
    Cookery: preserving and freezing
  • Dimensions
    244 x 196 x 38 mm
  • Weight
    1304 gram
  • EAN
    9789461432162
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Verrot Lekker

Verrot Lekker

Christian Weij
€32.50
Inmaken

Inmaken

Jonah Freud
€39.99
Sous-vide thuis

Sous-vide thuis

Lisa Q. Fetterman
€34.99
Inmaken & fermenteren

Inmaken & fermenteren

Petra Casparek
€22.95
Handboek inmaken & bewaren

Handboek inmaken & bewaren

Petra Casparek
€24.95
Zuurgoed

Zuurgoed

Sanne Zwart
€25.99