0
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Pastabijbel

van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite

Roberta Pagnier

  • Available. Download direct.
€9.99
Description

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.



Roberta Pagnier (1979) maakte kennis met de Italiaanse keuken via haar Italiaanse moeder. Ze kreeg de smaak te pakken en kookt Italiaans aan de hand van herinneringen aan het smaakvolle eten van haar familie. Ze heeft altijd in de culinaire wereld gewerkt: ze maakte kookvideo's voor Het Parool en is een vaste chef bij 24Kitchen en in Carlo's TV Café op RTL4. Bovenal is Roberta dol op pasta!

Specifications
  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2017
  • Pages
    613
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • EAN
    9789048836918
  • E-boek
    E-boek
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Wijn als een Romein

Wijn als een Romein

Fik Meijer
€23.99
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Borrelbijbel

Borrelbijbel

Ramon Brugman
€34.99
Java

Java

Maureen Tan
€35.00
Lekker & simpel 10 jaar

Lekker & simpel 10 jaar

Sofie van Daalen Buissant des Amorie
€22.50