• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Roberta's cucina povera

Betaalbare recepten & tips voor no waste koken

Roberta Pagnier

Roberta's cucina povera

Betaalbare recepten & tips voor no waste koken

Roberta Pagnier

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€24.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta Pagnier geeft een duurzame, hedendaagse draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.

In een tijd waarin alles duurder wordt, moet je soms net iets creatiever zijn om iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. Dat weten de Italianen allang. Zij hebben hun eigen kooktraditie: cucina povera, een boerse, sobere, eenvoudige keuken van restjes en betaalbare seizoensproducten. Roberta Pagnier is geïnspireerd door deze kookstijl, die uitermate goed past in de huidige maatschappij: een bewuste wereld zonder verspilling.

- 100 makkelijke recepten: van brood, pasta en risotto tot vis, vlees en zoet
- smakelijke gerechten voor het hele gezin
- plus weetjes over de Italiaanse keuken, ingrediënten en achtergrondverhalen
- no waste tips voor minder verspilling
- prachtige retro vormgeving met moderne twist met cucina povera-klassiekers als panzanella, pasta e fagioli, spaghetti all'olio, aglio e peperoncini, polenta en bruschette

Roberta's cucina povera is een laagdrempelig kookboek met recepten, doorspekt met weetjes over de Italiaanse keuken, de oorsprong van de gerechten en ingrediënten en hun culturele achtergrond. Met dit boek bij de hand kun je thuis heerlijk zorgeloos en betaalbaar koken en minder verspillen. Dus zet je thermostaat maar laag en de ribollita op het vuur!

Roberta is onder meer bekend van 24Kitchen en Wat eten we (SBS6).



ROBERTA PAGNIER (1979) is geboren in Amsterdam. Dankzij haar Italiaanse moeder voelt Roberta zich nauw verbonden met de Italiaanse keuken. Ze heeft altijd in de culinaire wereld gewerkt: van Italiaanse restaurants, haar eigen cateringbedrijf Cooking con Amore tot verschillende televisieprogramma's (24Kitchen, RTL4, SBS6 en NET5). Eerder verschenen van haar Heerlijk Italiaans (2013, in samenwerking met Giovanni Caminita), Zoete spruiten (2017) en Pastabijbel (2017).

Specifications

  • Publisher
    Fontaine Uitgevers
  • Edition
    1
  • Pub date
    Sep 2023
  • Pages
    192
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    240 x 176 x 22 mm
  • Weight
    720 gram
  • EAN
    9789464042252
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Vegan Toko

Vegan Toko

Milou van der Will
€32.50
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Pien laat haar eten zien

Pien laat haar eten zien

Pien Wekking
€26.99
Lunchen zonder boterham

Lunchen zonder boterham

Simone van der Koelen
€23.99
Soep-er

Soep-er

Janine de Roode
€25.99