0
Slaapyoga
Slaapyoga

Slaapyoga

stil liggen, luisteren en ontspannen

Fidessa Docters van Leeuwen & Kirstin Hanssen

Paperback / Sewn | Dutch
 • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
 • Niet op voorraad in onze winkel
€12.99
Description

Het is écht mogelijk, van futloos naar herboren. Met slaapyoga sta je met een energiek lijf en helder hoofd weer op. Auteurs Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen hebben de traditionele oosterse methode yoga nidra gemoderniseerd tot een korte, voor iedereen toegankelijke versie. Met één doel voor ogen: relaxen is een mensenrecht!

Naast informatie over de positieve effecten van slaapyoga, zoals meer ontspanning en een betere nachtrust, bevat het boek inzichten over hoe we in het drukke dagelijkse leven pauzes kunnen inlassen en ons kunnen opladen. Daarnaast geeft Slaapyoga: stil liggen, luisteren en ontspannen antwoorden op vragen die het schrijversduo in de praktijk zijn tegengekomen.

Met een eenvoudige elf minuten beoefening met het effect van circa drie uur slaap (te downloaden op bbnc.nl/downloads). Ga liggen en luister om van top tot teen spanningen los te laten. Slaapyoga is simpel en doeltreffend, voor ieder moment van de dag!

Zelfbewustwordingsauteurs Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen van Lightstyle Creations willen in alle aspecten van hun leven 'licht geven': van liefde tot voeding en van persoonlijke groei tot werk. Naast het schrijven geven ze meditatie- en mindfulness sessies aan particulieren en het bedrijfsleven.
Eerder verschenen bij BBNC uitgevers hun titels Lichter leven, Zoete Zin en Ik Heb Me Lief En Alles Om Me Heen. www.lightstylecreations.nl


Dit boekje zal veel mensen een goede nachtrust en uitstekende balans in het dagelijks leven bezorgen. De auteurs beschrijven van uit de eigen ervaring hoe zij met gebruik van de zogeheten yogaslaap oftewel yoga nidra zichzelf helemaal tot rust hebben kunnen brengen. Rust betekent herstel en evenwicht en draagt daarmee bij aan het handhaven van een goede lichamelijk en geestelijke gezondheid. Er is ruim aandacht geschonken aan de theorie van yoga nidra. In ieder hoofdstukje wordt een belangrijk aspect behandeld en er is een uitgebreide en duidelijke uitleg over hoe yoga nidra toe te passen. Omdat het niet gemakkelijk is om deze oefening helemaal zelf te doen hebben de auteurs audiotracks (te downloaden via www.bbnc.nl/downloads) toegevoegd met een begeleide oefening. Het boekje is leuk en met luchthartigheid geschreven en heeft een aangename filosofische inslag. Geschikt voor yoga-professionals en voor iedereen die geïnteresseerd is en graag ontspannen en helder door het leven wil wandelen. In balans en gelukkig. Voorin een voorwoord en inhoudsopgave. Achterin een bronvermelding, een aantal yogaoefeningen en informatie over de auteurs zelf. Het geheel wordt vergezeld van eenvoudige tekeningetjes die bijdragen aan de lichte uitstraling.

Specifications
 • Publisher
  BBNC Uitgevers
 • Edition
  1
 • Pub date
  Oct 2015
 • Theme
  Esotericism in general
 • Dimensions
  151 x 151 x 13 mm
 • Weight
  218 gram
 • EAN
  9789045318837
 • Product form
  Paperback / Sewn
 • Language
  Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

De keuze

De keuze

Edith Eva Eger
€14.99
Het geschenk

Het geschenk

Edith Eger
€18.99
De code van het bewustzijn

De code van het bewustzijn

Cyriel Pennartz
€22.50