• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Soep van Sam & Joris

52 kleurrijke recepten voor het hele jaar

Joris Bijdendijk & Samuel Levie

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2022

    €25.00

Soep van Sam & Joris

52 kleurrijke recepten voor het hele jaar

Joris Bijdendijk & Samuel Levie

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€25.00
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Soep van Sam & Joris is een heruitgave van het soepboek SNERT, uitgebreid met 12 nieuwe soepen.


Bij Samuel en Joris is soep de vaste gast in veel herinneringen: een troostende kom bouillon als ze ziek waren, dampende koppen of koude gazpacho als er iets te vieren was of een hete mok soep na het schaatsen. Of die eerste keer dat ze als jonge koks hun eigen visbouillon maakten, magisch hoe je met graten en garnalenkoppen zoiets waanzinnigs kunt produceren...


De afgelopen jaren nam hun gezamenlijke liefde voor soep buitensporige proporties aan. Naast dit kleurrijke soepboek waren ze betrokken bij een giga Vrijheidsmaaltijd, die bestond uit tienduizend porties pompoensoep, en lanceerden ze hun eigen SNERT en drie andere soepen in blik. Dit boek met 52 recepten is een ode aan soep in al haar verschijningsvormen, er hoeft geen week meer voorbij te gaan zonder een lekkere kom.



Chef Joris Bijdendijk kookte in acht jaar tijd drie Michelinsterren bij elkaar. Voor Bridges in 2014, RIJKS in 2017 – waarvan hij de executive chef is – en recent voor zijn in 2019 geopende restaurant Wils. Bijdendijk promoot de keuken van de Lage Landen, gekenmerkt door het gebruik van Nederlandse producten. In 2017 verscheen zijn eerste kookboek Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen, waarmee hij een nominatie kreeg voor Het Gouden Kookboek 2018. In 2021 volgde zijn tweede kookboek: Bij Bijdendijk thuis. Dagelijkse kost voor iedereen. Samen met Samuel Levie bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit. Samuel Levie is worstmaker bij Brandt & Levie, co-founder van campagnebureau Food Cabinet en columnist bij o.a. Het Parool en Trouw. Samuel schreef diverse kookboeken, waaronder De worst story, We eten thuis en Eten met Nijntje. Samen met Joris Bijdendijk bracht hij het vrolijke soepboek Soep van Sam & Joris uit.

Specifications

  • Publisher
    Nijgh & Van Ditmar
  • Edition
    1
  • Pub date
    Sep 2022
  • Pages
    160
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    232 x 197 x 21 mm
  • Weight
    682 gram
  • EAN
    9789038812076
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Budget Vegan in 30 minuten

Budget Vegan in 30 minuten

Saskia Sidey
€16.50
Het ramadan kookboek

Het ramadan kookboek

Mounir Toub
€27.50
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99