• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

The future of food

Een nieuw recept voor de voedingssector

Jorg Snoeck & Stefan Van Rompaey

The future of food
The future of food

All bindings and editions

The future of food

Een nieuw recept voor de voedingssector

Jorg Snoeck & Stefan Van Rompaey

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • Not in stock in our shop
€29.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Dat er wat moet veranderen aan wat we eten en hoe we dat eten produceren, daarover zijn steeds meer experts het eens. Want de gevolgen van de intensieve veehouderij voor het klimaat en het milieu zijn niet meer te ontkennen. De bio-industrie en dierenwelzijnsorganisaties staan al geruime tijd op gespannen voet met elkaar. En ook de impact van de industriële visserij op onze oceanen wordt steeds duidelijker. Overconsumptie heeft geleid tot een tweede pandemie: obesitas. Deze ontwikkelingen roepen de vraag op: hoe kunnen we onze groeiende wereldbevolking op een gezonde en duurzame manier blijven voeden?

The future of food schetst de uitdagingen voor de landbouw, de voedingsindustrie en de retail van dit veelbesproken thema. Maar ook andere aspecten van de toekomst van ons voedsel komen aan bod: hoe evolueert de eetlust van de consument? En welke rol speelt straks de supermarkt nog? Dit boek neemt je mee op een boeiende tocht, van stadslandbouw naar zeeboerderijen, van kweekvleeslaboratoria naar hyper gepersonaliseerd voedingsadvies op basis van artificiële intelligentie. Heb jij al honger naar morgen?

  • Een gids voor professionals in food.
  • Een volledig overzicht van alle trends op het gebied van voeding.
  • Het vorige boek van Jorg Snoeck, The future of shopping, was Managementboek van het Jaar 2018.

Trefwoorden: future food voeding voedingssector voedingsindustrie handleiding

Specifications

  • Publisher
    Lannoo Campus
  • Edition
    1
  • Pub date
    Dec 2021
  • Pages
    274
  • Theme
    Food and beverage technology
  • Dimensions
    246 x 179 x 21 mm
  • Weight
    647 gram
  • EAN
    9789492873071
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Hoe smaakt het?

Hoe smaakt het?

Garmt Dijksterhuis
€19.95
The future of food

The future of food

Jorg Snoeck
€29.99
Proeven van succes

Proeven van succes

Joep Brinkman
€99.00
De praktijkbrouwer

De praktijkbrouwer

Gilbert Baetslé
€49.99
Levensmiddelenhygiëne

Levensmiddelenhygiëne

G.J.A. Ridderbos
€74.95
De tomaat

De tomaat

Annemieke Hendriks
€25.99