• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Tsukémono

Snelle groentefermentaties uit Japan

Peter van Berckel

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2018

    €32.95

Tsukémono

Snelle groentefermentaties uit Japan

Peter van Berckel

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€32.95
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. In Japan worden tsukémonopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en sluit aan bij de huidige belangstelling voor gefermenteerde voeding. Iedere dag een pickle. Pickles zijn een culinaire toevoeging aan je maaltijd. Het is een hernieuwde kennismaking met groente, zelfs de soorten die je al door en door dacht te kennen. Door het pickle-proces ontstaat smaakconcentratie en een unieke knapperigheid. En door de start van het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles je spijsvertering en darmconditie. Kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel leert je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig - veelal vegan - recepten kun je direct zelf aan de slag. Je kunt kiezen uit traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geeft Peter je handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.

Peter van Berckel is kok en fermentatiedeskundige. Hij is mede-oprichter van de Groene Kookacademie en doceert op verschillende voedingsopleidingen. Zijn voorliefde voor vitale voeding en kennis van de Japanse eetcultuur komen samen in Tsukémono.

Specifications

  • Publisher
    Rineke Dijkinga Books
  • Edition
    1
  • Pub date
    Nov 2018
  • Pages
    200
  • Theme
    Cookery: preserving and freezing
  • Dimensions
    305 x 215 x 21 mm
  • Weight
    1184 gram
  • EAN
    9789081821575
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Fermenteren

Fermenteren

Fern Green
€15.99
Verrot Lekker

Verrot Lekker

Christian Weij
€32.50
Inmaken

Inmaken

Jonah Freud
€39.99
Sous-vide thuis

Sous-vide thuis

Lisa Q. Fetterman
€34.99
Handboek inmaken & bewaren

Handboek inmaken & bewaren

Petra Casparek
€24.95