• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Van aardappel tot zeewier

De kunst van lekker koken

Eke Mariën & Annemarie Coopman

Van aardappel tot zeewier
Van aardappel tot zeewier

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2023

    €29.95

Van aardappel tot zeewier

De kunst van lekker koken

Eke Mariën & Annemarie Coopman

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€29.95
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pakken hebt, zul je vlees en vis geen moment meer missen. Een onmisbaar boek voor elke thuiskok die nog beter, lekkerder en verantwoorder wil leren koken. 'Verrijk jezelf, je smaak en je gerechten door het lezen van dit boek. Fascinerend heerlijk.' ONNO KLEYN 'Niet verder lopen! Dit boek kopen. Dit boek zou bij iedereen in de kast moeten staan, het is de basis van alles. Als iedereen dit boek uit zijn/haar hoofd leerde dan kon écht iedereen koken. Dit boek is gewoon ongelofelijk essentieel en een must voor iedereen die wel eens een pan vasthoudt. Dat is dus élk mens.' YVETTE VAN BOVEN 'Kijk, dit is een boek waar we op zaten te wachten. Of je nu veganist, vege- of flexitariër bent, of in elk geval nieuwsgierig naar een plantaardig(er) eetpatroon: Annemarie en Eke bieden je een schat aan nuttige informatie en de lekkerste kooktechnieken voor granen, peulvruchten, groenten, tofu., paddenstoelen en nog veel meer.' JANNEKE VREUGDENHIL

Specifications

  • Publisher
    Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
  • Edition
    1
  • Pub date
    Sep 2023
  • Pages
    320
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    246 x 181 x 27 mm
  • Weight
    846 gram
  • EAN
    9789461563156
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Dé bakplaat

Dé bakplaat

Rukmini Iyer
€19.99
Italopop

Italopop

Vanja van der Leeden
€39.99
Groenvoer - gesigneerde editie

Groenvoer - gesigneerde editie

Tobias Camman
€32.99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€34.99
Inmaak- en fermenteerbijbel

Inmaak- en fermenteerbijbel

Simone van Thull
€34.99