• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Van Bovens leftovers

Ruim 200 oermakkelijke recepten om verspillingsvrij het jaar door te koken

Yvette van Boven

All bindings and editions

Van Bovens leftovers

Ruim 200 oermakkelijke recepten om verspillingsvrij het jaar door te koken

Yvette van Boven

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€32.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een seizoensrecept plus een tip om de restjes mee op te maken. Zo kookt ze zelf thuis elke dag, want Van Boven gooit nooit iets weg. Goed eten weggooien is namelijk eeuwig zonde. Van elk restje valt de volgende dag wel iets lekkers te maken, dus geeft ze voor elk recept ook een smakelijke tweede bestemming.

Haar columns en rond de 200 recepten uit haar wekelijkse rubriek zijn nu gebundeld in Van Bovens leftovers. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn, voorzien van meerdere geïllustreerde tips en info én het door haarzelf gefotografeerde gerecht. Van Boven kookt het hele jaar door: met name groente, maar ook wat vlees en vis. Uiteraard wordt er ook van alles gebakken. Kortom: een heerlijk boek met heel veel inspiratie voor dagelijkse verspillingsvrije kost.

Yvette van Boven (Ierland, 1968) is culinair schrijver, kok, illustrator en tv-presentator. Ze schreef talloze succesvolle kookboeken – zoals Home Made, Home Sweet Home en Home Made Basics – die zijn vertaald in het Engels, Frans, Spaans en Duits. Home Made Basics won in 2020 de titel Het Gouden Kookboek, voor beste kookboek van het jaar. Naast haar boeken is Yvette ook bekend van de tv-programma’s Koken met Van Boven en De streken van Van Boven, haar wekelijkse rubriek in Libelle en Volkskrant Magazine en haar smakelijke bijdrage aan delicious. De illustraties en vormgeving van haar boeken ontwerpt Yvette zelf.

Specifications

  • Publisher
    Nijgh & Van Ditmar
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2021
  • Pages
    432
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    268 x 203 x 40 mm
  • Weight
    1592 gram
  • EAN
    9789038809922
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Gezonde darmen

Gezonde darmen

Annemieke Jansen
€22.99
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€25.99
Hete kolen compleet

Hete kolen compleet

Jeroen Hazebroek
€36.99