• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Vegan voor altijd

De beste traditionele plantaardige recepten van de wereld

Katharina Seiser

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2023

    €29.90

Vegan voor altijd

De beste traditionele plantaardige recepten van de wereld

Katharina Seiser

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€29.90
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

In 1962 werd het woord ‘vegan’ voor het eerst opgenomen in de Oxford English Dictionary. De veganrecepten in dit boek zijn echter veel ouder, en ze horen allemaal thuis in de traditionele wereldkeuken. Hoe ontdek je de grootste onbekende en authentieke parels van de puur plantaardige keuken? Vertrouw op de intuïtie en smaak van expeditieleidster Katharina Seiser. Met een bijna wetenschappelijke nauwgezetheid en kookkennis duikt ze diep in de kooktradities. Wat heeft ze voor ons gevonden? Gerechten met 100 procent smaak die altijd al veganistisch waren – 100 procent vrij van vervangingsproducten en imitaties. Gewoon eerlijk voedsel. Wat garandeert ze ons? Ontbijtrecepten die je opvrolijken. Lunchgerechten zoals de overheerlijke rijstrolletjes, knapperige tomatenbroodjes of kruidige rijstmeel-pannenkoekjes … of zoete afsluiters zoals worteltaart of gevulde chocovijgen. De achtergrondinformatie over herkomst en traditie brengt de wereld op je bord. Altijd al vegan verruimt onze smaakhorizon. Zullen we de wereld redden met dit boek? Misschien een beetje. Zullen we het gebruiken om steeds weer veganistisch te koken? Zeker weten! Katharina Seiser woont in Wenen en schrijft en doceert over eten. Daarnaast is ze auteur, columniste en culinair expert.

Specifications

  • Publisher
    Sterck & De Vreese
  • Translator
    Ellen Hosmar
  • Edition
    1
  • Pub date
    Mar 2023
  • Pages
    192
  • Theme
    Vegetarian Cookery and vegetarianism
  • Dimensions
    248 x 199 x 20 mm
  • Weight
    730 gram
  • EAN
    9789464710038
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Patisserie Coucou

Patisserie Coucou

Enzo Pérès-Labourdette
€38.99
We love groente

We love groente

Janneke Vreugdenhil
€29.99
Vlam in de plant

Vlam in de plant

Maartje Borst
€25.99
Blauw's Veggie Kitchen

Blauw's Veggie Kitchen

Joke Boon
€29.99
Groenvoer

Groenvoer

Tobias Camman
€32.99