• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Zoet genoeg

Meer dan 80 even indrukwekkende als makkelijke taarten, koekjes en desserts

Alison Roman

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2023

    €34.99

Zoet genoeg

Meer dan 80 even indrukwekkende als makkelijke taarten, koekjes en desserts

Alison Roman

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€34.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur

‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ Hiske Versprille, in de Volkskrant van 19 november 2020

Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; meer dan 80 eenvoudige en overheerlijke bakrecepten

Desserts: ingewikkeld en tijdrovend? Niet met dit boek. Met niet veel meer dan twee handen, een paar mengkommen en de hulp van de koningin van de thuiskeuken Alison Roman zet ook jij binnen no-time de lekkerste taarten, koekjes en desserts in elkaar.

Alison Roman is auteur van Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze was columnist voor de New York Times en culinair redacteur bij Bon Appétit. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.



Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    1
  • Pub date
    Apr 2023
  • Pages
    304
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    260 x 210 x 32 mm
  • Weight
    1326 gram
  • EAN
    9789000387373
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€34.99
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€32.50