0

ERA Lunchdebat: Erotiek

ERA Lunchdebat: Erotiek
di 18 februari 202012:00 - 14:30
georganiseerd door Donner

Sex! Zijn we nu ruimdenkender dan ooit of valt dat vies tegen? Ype de Boer zag hier een onderwerp liggen voor zijn reeds uitgekomen boek ‘Het erotisch experiment’ en komt nu naar Donner om dit verder te betwisten.

  • Entree: 12:00 | toegang vrij
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam

 

Wijsgerige faculteitsvereniging ERA organiseert in samenwerking met Donner een lunchdebat n.a.v. van het boek van Ype de Boer: Het erotisch experiment. M.m.v. Marli Huijer, hoogleraar publieksfilosofie aan de EUR en Patrick Delaere, verbonden aan de faculteit der wijsbegeerte aan de EUR.

De auteur zal in debat gaan met Marli Huijer en Patrick Delaere. Marli Huijer, voormalig Denker des Vaderlands, schreef eerder al meerdere malen over erotiek en Patrick Delaere schreef essays over pornografie. 

Het evenement begint om 12:00 uur met een interactief debat met het publiek. Rond 14:30 uur wordt de bijeenkomst afgerond. Ype de Boer zal aftrappen met een stukje over zijn boek en hij zal de eerste stelling introduceren: ‘Seks is, voor de mens, altijd betekenisvol’. Hierna zullen Marli Huijer en Patrick Delaere reageren, waarna er tijd is voor het publieke interactie.

 

Ype de Boer

 

Marli Huijer

 

 Patrick Delaere