0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 15,80

Met compassie en op indringende wijze nemen de Pleiadiërs, tijdreizigers uit de toekomst, ons op reis door Het boek van de aarde, dat alle menselijke ervaring bevat.

Nu ons wereldbeeld op de kop wordt gezet in deze unieke tijd bieden zij ons 'gereedschap voor overleving' aan. In de cruciale periode tussen 1987 en 2012, een nanoseconde in de annalen van het bestaan waarin geheimen en oplossingen besloten liggen, hebben wij een unieke kans om een stap te doen van diepe verdichting naar de hoogste frequenties, waarmee wij zullen bewegen van een lineair naar een multi-dimensioneel leven.

Om deze overgang te maken moeten wij niet alleen de begrenzingen onder ogen zien van onze drie-dimensionele wereld met al haar elektronische manipulaties en overheersingen, maar moeten wij ook onze eigen wonden en die van onze voorouders en leiders helen. Voor onze eigen heling en om onze frequentie te verhogen van wanhoop en angst naar een van grootse inspiratie en liefde, sporen de Pleiadiërs ons aan om onze denkpatronen te herzien en ons leven te herwaarderen: Jullie zullen veranderen, jullie moeten veranderen omdat dit dé tijd van verandering is.

Barbara Marciniak is een internationaal bekend kanaal en auteur van de Brengers van de Dageraad en Onze levende bibliotheek: AARDE waarvan wereldwijd meer dan een half-miljoen exemplaren zijn verkocht in meer dan twaalf talen. Marciniak geeft lezingen en workshops in heel Amerika en op krachtplaatsen over de hele wereld. Zij is de uitgever van het kwartaalblad The Pleiadian Journal.

  • Bindwijze: Paperback / Ingenaaid
  • Uitgever: Bet-Huen Books
  • Druk: 1
  • Verschenen: nov. 1999
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 280
  • Genre: Filosofie algemeen
  • Dimensies: 220 x 140 x 22 Millimeters
  • Gewicht: 364 gram
  • EAN: 9789075636253

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

Expanding Blaze

Expanding Blaze

Jonathan Israel
€ 41,95
Het boek van vreugde

Het boek van vreugde

Dalai Lama
€ 12,50
Be Like The Fox

Be Like The Fox

Benner Erica
€ 26,95
Gevangen in zwart-witdenken

Gevangen in zwart-witdenken

Babah Tarawally
€ 17,50
Leegte achter de dingen

Leegte achter de dingen

Claartje Kruijff
€ 12,50