0

From farm to fork in the Netherlands

van boer tot bord in alle 12 provincies

Nico Dingemans

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Tijdelijk niet leverbaar. Leverdatum is onbekend.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 30,95
Omschrijving

Een opvallend culiboek met 248 pagina's culinaire inspiratie voor iedereen die van Holland houdt, samengesteld door Nico Dingemans. Met (h)eerlijke Dutch Dishes uit alle 12 provincies van ruim 24 Nederlandse (sterren)chefs. Inclusief recepten voor thuis en gezonde streekproducten van oer-Hollandse bodem: van Limburg tot de Wadden, en van Amsterdam tot Twente. Met prachtige foodfotografie van Jan Bartelsman en speciale hoofdstukken over Nederland Waterland, Holland International en Health Cuisine.

"Nu bevat tegenwoordig elk kookboek mooie foto's, maar From Farm to Fork is een nieuwe overtreffende trap. Het resultaat is prachtig; het lijkt wel alsof je het eten kunt aanraken."

Specificaties
  • Uitgever
    Hospitality in Health
  • Druk
    1
  • Verschenen
    apr. 2017
  • Bladzijden
    248
  • Genre
    Basis kookboeken
  • Afmetingen
    308 x 250 x 25 mm
  • Gewicht
    1707 gram
  • EAN
    9789082564266
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Lekker Fred

Lekker Fred

Freddy Tratlehner
€ 25,00
Appeltje, eitje!

Appeltje, eitje!

Tooske Ragas
€ 20,99
Koken met limoenen & citroenen

Koken met limoenen & citroenen

Ursula Ferrigno
€ 7,95
Tokyo

Tokyo

Tim Anderson
€ 27,99
Vegan in 5

Vegan in 5

Roxy Pope
€ 20,00