0
From farm to fork in Twente

From farm to fork in Twente

health cuisine Twenteboek

Nico Dingemans

Hardback / gebonden | Nederlands
From farm to fork in Twente
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 20,95
Omschrijving

From Farm to Fork in Twente is een culinair boek voor fijnproevers over Health Cuisine in Twente, Landgoed van Nederland. Over gezond gastronomisch koken met ambachtelijke streekproducten, Black & Red Angus runderen van Harry's Farm, studenten van de Cas Spijkers Academie, biologische tuinderij De Witte Raaf, toprestaurants en luxe Wellness hotels. Met recepten van vier bekende Twentse chefs waaronder: SVH meesterkok Michel van Riswijk (Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte), Chefkok Willem Dankers (Dorset in Borne), SVH Meesterkok Jelle Wagenaar (Culinair Kooktheater Het Seminar in Zenderen) en Chefkok Rob Fiselier (Landgoed De Holtweijde in Lattrop). Mede tot stand gekomen door het Twents Bureau voor Toerisme (TBT), Kalkwijck Distillers in Vroomshoop, La Cuisine in Tubbergen (de elite in keuken- en tafelcultuur), de Twentse Alliantie van Ambachtelijke Koks (Twentse AAK), Adema Kruiden & Specerijen in Enschede en de historisch Reggehooibergen.

Specificaties
  • Uitgever
    Digitalis, Uitgeverij (NL)
  • Druk
    1
  • Verschenen
    dec. 2012
  • Bladzijden
    108
  • Genre
    Basis kookboeken
  • Afmetingen
    219 x 218 x 15 mm
  • Gewicht
    620 gram
  • EAN
    9789461900616
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Taartenenzoo

Taartenenzoo

Pien Punt
€ 29,95
Voeding goed, Volk gezond

Voeding goed, Volk gezond

De Samenstellers
€ 19,95
Kookboek van Den Haag

Kookboek van Den Haag

Zwaan de Nelly
€ 12,50
Blauw

Blauw

Meta van den Boomen
€ 25,99
Holy happy belly

Holy happy belly

Bianca Fabrie
€ 21,99