0
From farm to fork in Twente
From farm to fork in Twente

From farm to fork in Twente

health cuisine Twenteboek

Nico Dingemans

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 20,95
Omschrijving

From Farm to Fork in Twente is een culinair boek voor fijnproevers over Health Cuisine in Twente, Landgoed van Nederland. Over gezond gastronomisch koken met ambachtelijke streekproducten, Black & Red Angus runderen van Harry's Farm, studenten van de Cas Spijkers Academie, biologische tuinderij De Witte Raaf, toprestaurants en luxe Wellness hotels. Met recepten van vier bekende Twentse chefs waaronder: SVH meesterkok Michel van Riswijk (Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte), Chefkok Willem Dankers (Dorset in Borne), SVH Meesterkok Jelle Wagenaar (Culinair Kooktheater Het Seminar in Zenderen) en Chefkok Rob Fiselier (Landgoed De Holtweijde in Lattrop). Mede tot stand gekomen door het Twents Bureau voor Toerisme (TBT), Kalkwijck Distillers in Vroomshoop, La Cuisine in Tubbergen (de elite in keuken- en tafelcultuur), de Twentse Alliantie van Ambachtelijke Koks (Twentse AAK), Adema Kruiden & Specerijen in Enschede en de historisch Reggehooibergen.

Specificaties
  • Uitgever
    Digitalis, Uitgeverij (NL)
  • Druk
    1
  • Verschenen
    dec. 2012
  • Bladzijden
    108
  • Genre
    Basis kookboeken
  • Afmetingen
    219 x 218 x 15 mm
  • Gewicht
    620 gram
  • EAN
    9789461900616
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Killerbody Lifestyle

Killerbody Lifestyle

Fajah Lourens
€ 24,99
De bomvolle oven van Van Boven

De bomvolle oven van Van Boven

Yvette van Boven
€ 29,99
Een ode aan groenten

Een ode aan groenten

Alice Zaslavsky
€ 40,00
Boekoe Kita

Boekoe Kita

Mirjam van der Rijst
€ 15,00
Een kookboek.

Een kookboek.

Seppe Nobels
€ 45,00