• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

From wheat to bread, the impact of yeast in baking

Elisa Michel Delphine Sicard & Bernard Onno Philippe Roussel

From wheat to bread, the impact of yeast in baking
From wheat to bread, the impact of yeast in baking

From wheat to bread, the impact of yeast in baking

Elisa Michel Delphine Sicard & Bernard Onno Philippe Roussel

Paperback | Engels
  • Leverbaar, levertijd is 10-15 werkdagen
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 43,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Specificaties

  • Uitgever
    Our Knowledge Publishing
  • Verschenen
    feb. 2021
  • Bladzijden
    76
  • Genre
    Technologie: algemene onderwerpen
  • Afmetingen
    229 x 152 x 5 mm
  • Gewicht
    122 gram
  • EAN
    9786203349788
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Ketens van fossiele grondstoffen

Ketens van fossiele grondstoffen

Ton van Helvoort
€ 34,99
Painted Science

Painted Science

Gerard Pasterkamp
€ 24,95
Beschaafd digitaliseren

Beschaafd digitaliseren

Leon Dohmen
€ 17,51
Practical Radiation Protection

Practical Radiation Protection

Jos van den Eijnde
€ 47,50