0

Geef een boek cadeau - De brief voor de Koning

Geef een boek cadeau Brief

Geef een boek cadeau

De campagne Geef een boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om  in het voorjaar een jeugdboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag. Dit keer is De brief voor de Koning van Tonke Dragt aan de beurt. Deze klassieker is nu te koop voor slechts 3,50 Euro!

Hiernaast is het ook dit jaar weer mogelijk om één of meerdere exemplaren van het boek te doneren aan een goed doel. Dit jaar heeft Donner gekozen voor Stichting Jarige Job. Donner heeft alvast de eerste 50 exemplaren gedoneerd. Doet u met ons mee?  

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Koop of doneer

Er zijn twee verschillende artikelen bestelbaar op donner.nl. Eén om zelf te lezen (of om cadeau te doen) en één om te doneren. Hieronder leest u de details. Aan u de keuze dus. Hoewel, u kunt het natuurlijk ook allebei doen! 

Geef een boek cadeau