• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Gelukseten

Het verband tussen goed eten en een goed humeur

Niklas Ekstedt & Henrik Ennart

Alle bindwijzen en edities

Gelukseten

Het verband tussen goed eten en een goed humeur

Niklas Ekstedt & Henrik Ennart

Paperback | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 27,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Voedsel bepaalt hoe we ons voelen, dus eet jezelf gelukkig!

Het eten op je bord doet niet alleen wat met je lichaam, maar ook met je hersenen. Het kan je humeur verbeteren, je concentratie verhogen en het kan zelfs ingezet worden tegen stress, angsten en depressies. In deze Scandinavische bestseller spreekt wetenschapsjournalist Henrik Ennart verschillende toonaangevende onderzoekers over de relatie tussen het brein en voedsel en bekijkt de overeenkomsten tussen het mediterrane, Scandinavische en Japanse dieet.

Zweedse topchef en coauteur Niklas Ekstedt vertaalt de wetenschappelijke kennis in 38 overheerlijke recepten met ingrediënten uit de gezondste keuken van de wereld. Een boerenkoolsalade of een gazpacho, golden milk of gebraden kip? Geluk smaakte nooit eerder zo lekker.

'het is fascinerend te zien dat het verband tussen goed eten en een goed humeur wordt bevestigd door de meest recente wetenschap.' Hugh Fearnley-Whittingstall, auteur van Veg!

Niklas Ekstedt is een Zweedse chef-kok. Hij liep stage bij El Bulli in Spanje en The Fat Duck in Engeland. Met zijn restaurant in Stockholm, waar hij op open vuur kookt, is hij een van de mensen die de Scandinavische keuken internationaal op de kaart heeft gezet.

Onderzoeksjournalist Henrik Ennart volgt al jaren de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken over eten en gezondheid op de voet. Voor Svenska Dagbladet schrijft hij al vijftien jaar over de voedselindustrie.



Niklas Ekstedt is een Zweedse chef-kok. Hij liep stage bij El Bulli in Spanje en The Fat Duck in Engeland. Met zijn restaurant in Stockholm, waar hij op open vuur kookt, is hij een van de mensen die de Scandinavische keuken internationaal op de kaart heeft gezet.

Specificaties

  • Uitgever
    Spectrum
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2018
  • Bladzijden
    240
  • Genre
    Psychologie
  • Afmetingen
    240 x 172 x 23 mm
  • Gewicht
    737 gram
  • EAN
    9789000364565
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Mindf*ck Challenges

Mindf*ck Challenges

Victor Mids
€ 27,50
Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen

Zo ongelukkig mogelijk in 8 stappen

Niels den Daas
€ 12,50
Atomic Habits

Atomic Habits

James Clear
€ 15,00
De kunst van mensen kennen

De kunst van mensen kennen

David Brooks
€ 23,99
Dingen die je hoop geven

Dingen die je hoop geven

Haemin Sunim
€ 17,99