0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Glow in the Dark workshop door Harmen van Straaten

Glow in the Dark workshop door Harmen van Straaten
vr 13 oktober 201716:00 - 17:30
georganiseerd door Donner

De bekende kinderboekenschrijver en illustrator Harmen van Straaten geeft een heel spannende Glow in the Dark workshop in de grote kluis van Donner!

  • Entree: Toegang gratis | reserveren: reizenenjeugd@donner.nl
  • Locatie: Donner kluis

 

Als in een Kinderboekenweek met het thema “Griezelen” een vrijdag de 13e valt, dan moeten we daar in de winkel natuurlijk wel iets speciaals mee doen! En dat doen we! We hebben de bekende kinderboekenschrijver en illustrator Harmen van Straaten uitgenodigd om een workshop te komen geven. Hij heeft het boek Bor ziet spoken geschreven (speciaal voor de Kinderboekenweek is die nu maar € 5,-) en daar heeft hij een hele spannende Glow In The Dark Workshop bij gemaakt. Er is hiervoor geen betere plek te bedenken dan onze grote kluis, waar we het lekker donker kunnen maken! Dat wordt gezellig griezelen en kliederen met z´n allen op vrijdag de 13e…

Bor ziet spoken
Voetstappen op zolder, spullen die door de kamer zweven en je naam op een beslagen spiegel, geschreven door een onzichtbare hand… En dat allemaal in een oud, verlaten huis tegenover een kerkhof. Bor weet het zeker: het spookt in het oude huis waar hij met zijn vader naartoe is verhuisd. Papa gelooft er niets van. Hij denkt dat Bor al die gekke dingen zelf doet, omdat hij niet wilde verhuizen. Bor weet wel beter. Hij gaat op onderzoek.

 ©Kajsa Blomberg

Harmen van Straaten (1961) studeerde rechten en ging werken als jurist. Omdat dat werk hem niet beviel, besloot hij kinderboeken te gaan illustreren. Inmiddels is hij een veelgevraagd illustrator.

In 2001 won hij met zijn illustraties in Een opa om nooit te vergeten een prestigieuze internationale prijs die jaarlijks door IBBY wordt toegekend aan een kinderboekillustrator. Ook in 2002 viel hij in de prijzen. Toen werd hem de grootste internationale prijs voor illustratoren toegekend: een Gouden Appel. In 2001 verscheen De liefste kusjes zijn voor jou, het eerste boek dat hij zelf schreef én illustreerde.

reserveren: via reizenenjeugd@donner.nl