0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Laat uw cadeau's mooi inpakken!
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 19,99

Wie kampt met een glutenallergie of -intolerantie moet zijn voedingspatroon vaak volledig omgooien. En dat is moeilijk, omdat het niet voor even maar voor je hele leven is. Maar één ding staat vast: ook wanneer je glutenvrij moet eten, kun je ervan genieten.
En met dit boek vol heerlijke recepten lukt dat zeker.

Leer de verschillende glutenvrije bloem- en meelsoorten kennen en bak er brood, bananencake, muffins met peer en amandel, madeleines of brownies mee. Serveer als voorgerecht Gemarineerde zalm met quinoa, Lenterolletjes of Quiche met gerookte eendeborst en gekaramelliseerde prei. Ga als hoofdgerecht voor Kalfsragout met zwarte rijst, Californische pizza, Gnocchi met salie of Gebakken kabeljauw met citroenrijst. Is er nog plaats voor een dessert? Een stukje cheesecake, een punt polenta-sinaasappeltaart of de ananas-mangocrumble zijn aanraders.

  • Bindwijze: Hardback / gebonden
  • Uitgever: Standaard Uitgeverij - Algemeen
  • Druk: 1
  • Verschenen: feb. 2017
  • Taal: Nederlands
  • Genre: Eten en drinken algemeen
  • Dimensies: 238 x 190 x 15 Millimeters
  • Gewicht: 539 gram
  • EAN: 9789022333440

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

Jamie Oliver - 5 ingredienten

Jamie Oliver - 5 ingredienten

Jamie Oliver
€ 29,99
Veggie!

Veggie!

Hugh Fearnley-Whittingstall
€ 10,00
Modern baking

Modern baking

Donna Hay
€ 35,00
Smokey Goodness Winter BBQ

Smokey Goodness Winter BBQ

Jord Althuizen
€ 27,50  € 24,99
Sergio's smaakmakers

Sergio's smaakmakers

Sergio Herman
€ 31,99