• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Goud op je bord 2

Brenda Frunt & Erik te Velthuis

Alle bindwijzen en edities

  • Paperback

    2017

    € 24,95

Goud op je bord 2

Brenda Frunt & Erik te Velthuis

Paperback | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 24,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

VOOR IEDEREEN DIE VAN SPORT EN LEKKER ETEN HOUDT Kun je verantwoord en toch lekker koken? Zijn de ingrediënten makkelijk verkrijgbaar? Zijn de gerechten makkelijk te bereiden met zo weinig mogelijk tijdinspanning? Kun je door puur te koken met zo min mogelijk ingrediënten maximaal smaak brengen aan je maaltijd zonder gebruik te maken van de zogenaamde 'pakjes en zakjes'? Het antwoord op al deze vragen is: jazeker! Ook bij de ontwikkeling van Goud op je bord deel 2 zijn de recepten weer gespiegeld aan deze belangrijke criteria. Goud op je bord deel 2 bevat tientallen recepten van verantwoorde, lekkere en eenvoudig te bereiden gerechten. De gerechten zijn onderverdeeld in ontbijtgerechten, lunchgerechten, tussendoortjes en hoofdmaaltijden voor alle seizoenen. Bij alle gerechten in Goud op je bord deel 2 staan prachtige foto's, die direct na het koken zijn gemaakt en dus optimaal als voorbeeld dienen. Daarnaast is de voedingswaarde per gerecht berekend. De bijdrage van de topsporters zijn de rode draad in het boek. Zij weten als geen ander hoe belangrijk goede voeding is om een topprestatie te kunnen leveren en delen hun favoriete gerecht. 'Eten moet vooral lekker zijn', stralen ze allemaal uit. Het op orde hebben van alle details die nodig zijn om de top te bereiken en daar te blijven, is van cruciaal belang. Erik te Velthuis is manager/chef-kok van het Topsportrestaurant op Sportcentrum Papendal. Zijn grote passie is om al het goede in topsportvoeding naar boven te halen. De opgedane kennis vertaalt hij naar innovatie in voeding en kennisoverdracht. Zo kan hij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van voeding met een functie. Brenda Frunt is een gedreven (sport)voedingscoach en eigenaresse van de voedingsacademie, een organisatie met meerdere praktijken in het land. Brenda adviseert (top)sporters over de ongekende mogelijkheden die voeding biedt om hun prestaties te verhogen. De combinatie 'sportkok' en sportdiëtist maakt dit boek uniek. Het hoort bij iedere sporter op het aanrecht te staan!

Specificaties

  • Uitgever
    Arko Sports Media BV
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2017
  • Genre
    Sportevenementen en management
  • Afmetingen
    240 x 239 x 17 mm
  • Gewicht
    947 gram
  • EAN
    9789054723950
  • Paperback
    Paperback
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Crashen in de keuken

Crashen in de keuken

Rob Kamphues
€ 22,99
Het sportkookboek voor hardlopers

Het sportkookboek voor hardlopers

Stephanie Scheirlynck
€ 29,99
Groeimindset

Groeimindset

Bart Heuvingh
€ 22,99
Ik, Zlatan

Ik, Zlatan

Zlatan Ibrahimovic
€ 15,99
Max Verstappen

Max Verstappen

James Gray
€ 21,99
Incroyable!

Incroyable!

Thomas Olsthoorn
€ 22,99