• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Alle bindwijzen en edities

E-boek
| Nederlands | Digitaal watermerk
  • Leverbaar. Direct te downloaden.
€ 14,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee?

In 70 recepten tonen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok de oneindige mogelijkheden met haver als basis. Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino, van pasta tot pannenkoek. Voor elk moment op de dag is er een havermoutje!

Pascalle Bonnier en Mathijs Kok is havermout met de paplepel ingegoten. Ze gaan de deur niet uit zonder hun dagelijkse havermoutje of ze nemen er eentje mee voor onderweg.
Zelfs hun eerste date bestond uit een havermoutontbijtje. Sindsdien experimenteren ze er samen gretig en met veel succes op los in hun keukentje dat ze tegenwoordig zelfs hun havermoutlab noemen. Elke dag delen ze een havermoutrecept op Instagram. Inmiddels is @havermoutje met duizenden volgers uitgegroeid tot dé inspiratiebron voor havermoutliefhebbers.



Pascalle Bonnier (Author)
Mathijs Kok en Pascalle Bonnier schreven samen het populaire kookboek 'Havermoutje' en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's ochtends als pap gegeten kan worden, maar ook heel lekker is in lunch, diner of nagerecht. In 'Nootje' laten ze hetzelfde principe los op noten. Ze delen recepten op Instagram, waar duizenden notenliefhebbers dagelijks hun culinaire hart ophalen.

Mathijs Kok (Author)
Mathijs Kok en Pascalle Bonnier schreven samen het populaire kookboek 'Havermoutje' en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's ochtends als pap gegeten kan worden, maar ook heel lekker is in lunch, diner of nagerecht. In 'Nootje' laten ze hetzelfde principe los op noten. Ze delen recepten op Instagram, waar duizenden notenliefhebbers dagelijks hun culinaire hart ophalen.

Specificaties

  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    aug. 2015
  • Bladzijden
    229
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • EAN
    9789048830800
  • E-boek
    E-boek
  • Taal
    Nederlands
  • Beveiliging
    Digitaal watermerk

Gerelateerde producten

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€ 34,99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99