Het Borrelhapjes Bakboek van Laura's Bakery vind je ruim 150 hartige hapjes die je met en zonder oven kunt bereiden. Ook geeft Laura recepten voor sauzen, dips en spreads en natuurlijk – zoals je van Laura gewend bent – veel tips en trucs om het nog gemakkelijker te maken. De uitleg is helder, de ingrediënten goed verkrijgbaar en je hoeft voor deze heerlijke hapjes niet lang in de keuken te staan.
Met recepten voor diverse bruschetta, broodstengels, soesjes, minimuffins, flammkuchen, gevulde eieren, tapenades, hummus, spiesjes, dips, salades en nog veel meer hartige heerlijkheden.
Laura Kieft is bekend van het populaire bakblog Laura’s Bakery met meer dan een miljoen unieke bezoekers per maand. Laura maakte nog drie bakboeken bij Forte Culinair: Het Laura’s Bakery Basisbakboek, Het Laura’s Bakery Bakboek en Het Laura’s Bakery Kinderbakboek.
Laura Kieft is haar hele leven al dol op bakken. Na haar opleiding Commerciële Economie en een aantal banen in dezelfde richting, besloot ze om van haar hobby's - bakken, fotografie en bloggen - haar werk te maken.
Op haar blog laurasbakery.nl plaatst ze wekelijks verschillende recepten, maar ook informatieve artikelen en heel veel handige baktips. De recepten zijn lekker, niet moeilijk te maken en de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar. Een combinatie waarmee ze al jaren vele trouwe volgers aan het bakken krijgt.
De afgelopen jaren verschenen er meerdere bakboeken van Laura: Laura's Bakery - Het Basisbakboek (2016), Het Laura's Bakery bakboek (2017), met minder basisinformatie en nog meer recepten voor geweldige taarten, koekjes en verrassende desserts, Het Borrelhapjes Bakboek (2019) voor hartige hapjes, Het Laura's Bakery Kinderbakboek (2020) en Het Laura's Bakery Feestdagen Bakboek (2021) met recepten voor alle feestdagen van het jaar. Haar recentste boek is Het Laura's Bakery Kinderbakboek 2 (2022) met 30 nieuwe zoete én hartige recepten voor kinderen vanaf 5 jaar.