• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Het lekkerste uit Zweden

60 must eat gerechten

Ingrid Hofstra

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2024

    € 29,99  € 24,99

Het lekkerste uit Zweden

60 must eat gerechten

Ingrid Hofstra

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 29,99  € 24,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

De keuken van Zweden: zoveel meer dan zoet!
Het lekkerste uit Zweden is dé culinaire bucket list: als je het land wilt kennen, móét je deze gerechten maken en eten. Het boek bevat 60 recepten van zowel alom bekende Zweedse klassiekers (gehaktballetjes!) als verrassende streekgerechten, met bijbehorende foto. Ingrid Hofstra laat zien wat de keuken van het land waar ze naartoe emigreerde zo speciaal maakt.

» 60 MUST EAT GERECHTEN
» VAN ZWEEDSE FIKA TOT INGELEGDE HARING EN GROENTEN
» PRACHTIGE RECEPT- EN SFEERFOTOGRAFIE
» INFORMATIE OVER INGREDIËNTEN EN CULINAIRE TRADITIES OP FEESTDAGEN ENZ.

We kennen allemaal wel smörgåsbord (Zweedse buffettafel) en de Zweedse fika: regelmatig pauzeren met een kop koffie en iets lekkers. Om de donkere dagen optimistisch toe te treden en de eindeloze zomerdagen uitbundig te vieren, zit de Zweedse jaarkalender barstensvol culinaire feestdagen. 'Vette Dinsdag' wordt gevierd met overdadige roomsoezen - te vinden in elke bakkerij van Malmö tot Skellefteå. En om St. Lucia te eren, eten de Zweden zich te rond aan zwierige saffraanbroodjes. Heerlijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie van Zweden. Van haring-, eier- en rodebietensalade tot kaneelbroodjes en haverkoekjes. Van gevulde koolbladeren tot aardbeientaart en basisrecepten voor snaps, tuinkruidensaus en knäckebröd: dit zijn de Zweedse culinaire toppers die je niet mag missen.



INGRID HOFSTRA is auteur en receptontwikkelaar. Ook heeft ze als internationaal culinair reisfotograaf een groot deel van de wereld gezien. In 2023 besloot ze om samen met haar gezin naar Zweden te emigreren.

Specificaties

  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Druk
    1
  • Verschenen
    jan. 2024
  • Bladzijden
    176
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    258 x 198 x 19 mm
  • Gewicht
    734 gram
  • EAN
    9789464042849
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€ 34,99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Het ramadan kookboek

Het ramadan kookboek

Mounir Toub
€ 27,50