0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 17,50

De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.

  • Bindwijze: Paperback / Ingenaaid
  • Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
  • Druk: 1
  • Verschenen: jan. 2017
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 160
  • Genre: Eten en drinken algemeen
  • Dimensies: 248 x 190 x 13 Millimeters
  • Gewicht: 516 gram
  • EAN: 9789048313716

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

Basics to Brilliance

Basics to Brilliance

Donna Hay
€ 35,00
De keukentafel van het Noorden

De keukentafel van het Noorden

Yvon Jaspers
€ 24,99
Het 8-weekse bloedsuikerdieet

Het 8-weekse bloedsuikerdieet

Michael Mosley
€ 16,95
Heel veel veg!

Heel veel veg!

Hugh Fearnley-Whittingstall
€ 19,99