0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Omschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende hamburgers mee maken. Reken maar uit: 18 buns x 51 patties x 40 toppings x 42 sauzen 1.542.240. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Om je op weg te helpen heeft Julius 38 burgers volledig uitgewerkt en 14 bevriende chef-koks gevraagd naar hun ultieme burger.



Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2017
  • Bladzijden
    342
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • EAN
    9789048839636
  • E-boek
    E-boek
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Jamie Oliver - EEN

Jamie Oliver - EEN

Jamie Oliver
€ 32,50
Voer

Voer

Tobias Camman
€ 29,99
Pien laat haar eten zien

Pien laat haar eten zien

Pien Wekking
€ 26,99
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
Toetjesbijbel

Toetjesbijbel

Rutger van den Broek
€ 34,99