• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
zo 10 december 202315:00 - 16:00
georganiseerd door Donner

Hilal Kayis Sungur signeert Het lekkerste uit Turkije

60 must eat gerechten

  • Entree: toegang vrij - zonder reserveren
  • Locatie: Afdeling kookboeken - BG | Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam
Hilal Kayis Sungur signeert Het lekkerste uit Turkije

Hilal Kayis Sungur signeert deze middag op de kookboekenafdeling haar kookboek 'Het lekkerste uit Turkije - 60 must eat gerechten'. Hilal laat u haar baklava en şerbet proeven.

Maak een culinaire rondreis door Turkije

Het lekkerste uit Turkije is dé culinaire bucket list: als je het land wilt kennen, móet je deze gerechten maken en eten. Het boek bevat 60 recepten van zowel alom bekende Turkse klassiekers (lahmacun!) als verrassende streekgerechten, met bijbehorende foto.

- 60 must-eat gerechten
- recept- en sfeerfotografie
- informatie over land, keuken, ingrediënten en culinaire tradities op feestdagen e.d.

Dompel je onder en ervaar de rijke eet- en drinkcultuur van Turkije. Hilal Kayis neemt de thuiskok aan de hand en laat zien wat de keuken van haar vaderland zo speciaal maakt. We kennen allemaal de Turkse mezze, börek, dolma en köfte, maar deze rijke keuken kent ook invloeden uit omringende landen. Bovendien heeft iedere streek zijn eigen smaken. Proef Kara lahana (boerenkool uit het noorden), beyran corbasi (soep uit het oosten), yaglama (traditionele laagjestaart met gehakt uit Kayseri) of de Turkse ontbijtgerechten sucuklu yumurta (Turkse worst met ei) en cay, de nationale thee. Heerlijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie van Turkije.

Van linzen- en yoghurtsoep tot börek en van mezze, dolma en köfte tot baklava en lokum: dit zijn de Turkse gerechten die je niet mag missen.

Portretfoto: Seyma Altınkaya Fotografie 

Foodfoto's: Saskia Lelieveld