0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

CadeauSpecial Hobby, Sport & Cadeauboeken

De mooiste hobby-, cadeau- en sportboeken koopt u bij Donner. Onze ervaren verkopers pakken al uw cadeaus vakkundig en geheel kosteloos in. Dit hoort gewoon bij onze  service. Bij bestellingen boven de 15 euro verzenden wij al die mooie pakjes ook nog eens gratis binnen Nederland. Komt u liever langs in onze winkel? Vermijd drukte en stress en plaats uw bestelling vanuit uw luie stoel op donner.nl. Kies in het bestelproces voor de optie afhalen in de winkel en wij zorgen dat uw bestelling -al dan niet ingepakt- voor u klaar staat.

Hobby, Natuur & Tuin

Avontuurlijk tuinieren

Avontuurlijk tuinieren

Nienke Plantinga
€ 24,95
Houtwerk

Houtwerk

€ 30,99
Naaien Scandinavische stijl

Naaien Scandinavische stijl

Saara Huhta
€ 30,00
Art Therapy: Disney Animals

Art Therapy: Disney Animals

Catherine Saunier-talec
€ 17,50
Flora & Fauna

Flora & Fauna

Maria Trolle
€ 16,99
De scharrelaar - 2019/2

De scharrelaar - 2019/2

Diverse auteurs
€ 14,99
Stekken en meer

Stekken en meer

Judith Baehner
€ 18,50
Het winterkoninkje

Het winterkoninkje

Stephen Moss
€ 21,99
Flora

Flora

Royal Botanical Gardens, Kew
€ 35,99
Levenslessen van een hond

Levenslessen van een hond

Emma Block
€ 10,99
Kwispel door je leven

Kwispel door je leven

Dit boek onthult hoe je het pup-tieme geluk kunt vinden dat honden van nature al lijken te bezitten. Want wie wil er nu niet leren van deze viervoeters? Ze zijn niet alleen hondstrouw, maar ook altijd enthousiast. Alles wat ze doen, doen ze voor hond-erd procent. Een hond durft zichzelf te geven, om onvoorwaardelijke liefde te tonen en er helemaal voor te gaan. En er zijn veel meer levenslessen die je van ze kunt leren: leef in het moment, wees trouw aan je vrienden, vind je roedel, blijf niet in het verleden hangen en kwispel! Vol wraf-tastische tips en oefeningen, afgewisseld met leuke feitjes en weetjes is dit leuke, geïllustreerde boekje iets voor elke soort dog. Dus beloon jezelf met een bot, gebruik de kracht van de poot en leer de kunst van meer hond zijn.

Bestel dit boek

Sport

Fausto Coppi

Fausto Coppi

Frederik Backelandt
€ 19,95
De Warnow

De Warnow

Hans Steketee
€ 14,50
Jos & Max

Jos & Max

Ivo Pakvis
€ 15,00
BASTA

BASTA

Edwin Schoon
€ 21,99
Feyenoord Rotterdam

Feyenoord Rotterdam

Sam van Clemen
€ 24,95
Buiten de lijnen

Buiten de lijnen

Frank Heinen is een fantastische chroniqueur die vergeten en obscure voetballers weer tot leven weet te wekken. Het verhaal van het voetbal is dat van ontelbaar veel afzonderlijke levens. Levens die niet alleen gekenmerkt worden door heldenprestaties op het veld, maar ook door tragiek buiten de lijnen. Zoals bij Jean-Pierre Adams, de verdediger die al veertig jaar slaapt; Luther Blissett, de miskoop die een kunststroming werd; Aldo Poy, maker van het meest gevierde doelpunt aller tijden.

Frank Heinen (1985) is schrijver, journalist en maker van de rubriek ‘Eindsignaal’ van Studio Voetbal. Van zijn hand verschenen eerder Uit koers, een boek over vergeten renners, het wielerlexicon De Kleine Heinen en de roman De zaak Tom.

Bestel dit boek