0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Hommage

50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen

Sergio Herman

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 32,50
Omschrijving

De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.

In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureelhistorische achtergrondverhalen.

Sergio Herman is chef-kok, culinair ondernemer en de man achter diverse sterrenrestaurants, waaronder Le Pristine, AIRrepublic, Blueness en Pure C, en medeoprichter van Frites Atelier. Velen kennen hem van zijn tijd bij Oud Sluis, waarvoor hij drie Michelinsterren bemachtigde. Herman staat bekend om zijn feilloze gevoel voor smaak en schoonheid en zijn liefde voor Zeeland. Ondanks zijn constante hang naar vernieuwing, vormt de klassieke keuken altijd de basis van zijn creaties. Hij maakte diverse succesvolle kookboeken, tv-programma’s en heeft een eigen servieslijn die wereldwijd wordt verkocht.

Specificaties
  • Uitgever
    Nijgh & Van Ditmar
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2022
  • Bladzijden
    256
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    259 x 205 x 28 mm
  • Gewicht
    984 gram
  • EAN
    9789038811420
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Wijn als een Romein

Wijn als een Romein

Fik Meijer
€ 23,99
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Borrelbijbel

Borrelbijbel

Ramon Brugman
€ 34,99
Java

Java

Maureen Tan
€ 35,00
Lekker & simpel 10 jaar

Lekker & simpel 10 jaar

Sofie van Daalen Buissant des Amorie
€ 22,50