0

Ilyas - Ernest van der Kwast

Op 13 oktober verschijnt Ilyas, de nieuwe roman van Ernest van der Kwast. Speciaal voor Donner zal Ernest zijn boek signeren. Ook zal hij op verzoek een persoonlijke tekst toevoegen. Reserveer nu uw exemplaar. Maak hieronder uw keuze tussen een gesigneerde editie een gesigneerde editie met persoonlijke opdracht. We verwachten de gesigneerde editie met persoonlijke opdracht 25 oktober te kunnen versturen.

Over Ilyas

Er is een nieuwe Rembrandt ontdekt, een portret van een onbekende jongeman. Conservator Peter Lindke is het niet eens met de toeschrijving en wordt ontslagen na een televisieoptreden. Thuis komt hij erachter dat hij in een huwelijkscrisis zit, maar ook dat hij een schoonmaakster heeft met grote problemen. Hij ontfermt zich over haar en weet haar leven weer op de rails te krijgen. Maar als de schoonmaakster vervolgens met Ilyas aankomt, een jongen met het gezicht van een gekwelde dichter én bijna dertigduizend euro schuld, aarzelt Peter Lindke. Moet dit betekenis geven aan zijn leven? Het helpen van anderen, van mensen die hij niet kent. Of kan hij beter zijn huwelijk redden? Ilyas is een heerlijke meeslepende roman waarin Ernest van der Kwast op lichte wijze de dringendste vragen van deze tijd aan de orde stelt.

Ilyas - Gesigneerde editie

Ilyas - Gesigneerde editie

Wilt u een exemplaar van 'Ilyas' reserveren alleen voorzien van een handtekening van de auteur?  Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek. U kunt indien gewenst het boek laten inpakken in cadeaupapier. Nadat Ernest van der Kwast op 13 oktober het boek van een handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

Bestel boek
Ilyas - Gesigneerde editie met opdracht

Ilyas - Gesigneerde editie met opdracht

Wilt u een exemplaar van 'Ilyas' reserveren met een handtekening van de auteur en een persoonlijke tekst? Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek. Kies in het bestelproces voor de optie 'Inpakken in cadeaupapier', kies een papier uit (het maakt niet uit welke u kiest) en vul in het volgende scherm in het tekstveld de tekst in die u toegevoegd wilt hebben. Nadat Ernest van der Kwast op 13 oktober het boek van opdracht en handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

Bestel boek