0

Imanuelle Grives signeert

Banner Imanuelle Grives banner

‘Later als ik groot ben, ga ik iedereen laten zien dat ik wél iemand ben, dat ik wat waard ben. Wacht maar, iedereen gaat het zien!’ En toen werd Imanuelle Grives in de zomer van 2019 met een grote hoeveelheid drugs aangehouden op dancefestival Tomorrowland, waarna zij twee maanden in hechtenis doorbracht in de beruchte Antwerpse gevangenis. Hoe belandt een bejubelde actrice op het hoogtepunt van haar carrière ineens in de gevangenis? Wat is het werkelijke verhaal achter de actrice, een rolmodel dat voor het oog van de hele wereld ten val kwam?

In Imanuelle - Mijn vechtershart gaat Imanuelle samen met de Rotterdamse journalist Anton Slotboom op zoek naar antwoorden. In dit autobiografische verslag nemen ze je mee op een dollemansrit van roem, prachtige overwinningen, seks en feesten, maar ook van angstaanvallen, eenzaamheid en drugs. Het is een persoonlijk verhaal waarin Imanuelle ongeveinsd vertelt over haar strenge christelijke opvoeding, het worstelen met de druk van bekendheid en het pakken van nieuwe kansen. Hoe klim je weer op als je aan de rand van de afgrond hebt gestaan?


Imanuelle Grives (1985) is Nederlands bekendste actrice van Surinaamse afkomst. Ze is bekend van series als Vechtershart en Celblok H. en speelde in films als Alleen maar nette mensen, Weg van Jou, Vechtmeisje en Tuintje in mijn hart.


Anton Slotboom (1980) is journalist. Zijn recente biografie over Jules Deelder kreeg vier sterren van Algemeen Dagblad en behaalde de bestsellerlijst.

Gesigneerde editie met opdracht

Gesigneerde editie met opdracht

Gesigneerde editie met persoonlijke opdracht van Imanuelle Grives 

 

Belangrijk: Lees dit goed door voor u bestelt. Wilt u een exemplaar van dit boek reserveren met een handtekening van de auteur en een persoonlijke tekst? Volg dan de volgende stappen: 1. Reserveer het boek 2. kies in het bestelproces voor de optie 'Inpakken in cadeaupapier' en kies één van de beschikbare soorten cadeaupapier. Kies altijd een cadeaupapier, dit is belangrijk voor stap 3. 3. Vul in het volgende scherm bij 'Inpakservice' in het tekstveld de tekst in die u toegevoegd wilt hebben. Nadat de auteur het boek van opdracht en handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel. (max. 140 tekens)

 

Wanneer u niets invult in het tekstveld wordt het boek alleen voorzien van een handtekening zonder tekst. 

 

reserveer nu
Gesigneerde editie

Gesigneerde editie

Wilt u een exemplaar van Mijn vechtershart reserveren alleen voorzien van een handtekening van de auteur? Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek. U kunt indien gewenst het boek laten inpakken in cadeaupapier. Nadat Imanuelle Grives het boek van een handtekening heeft voorzien wordt deze na 10 december naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel. 

reserveer nu